Connect with us

POP!MIX

Irfan Omićević predstavlja “Pjesme koje ispjevane nisu”

(Foto: promo)

pop!mix/news

Irfan Omićević predstavlja “Pjesme koje ispjevane nisu”

Irfan Omićević predstavlja naslovnu pjesmu s debitantskog albuma sjajne lirike u osobnoj interpretaciji autora, “Pjesme koje ispjevane nisu”. Uz singl je objavljen i spot koji potpisuje sve popularniji dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Glazbeni producent i aranžer je Branimir Mihaljević, a izvršni producent Mett Maxhuni.

Zbirka pjesama Irfana Omićevića „Pjesme koje ispjevane nisu” objavljena je 2017. godine u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Vinkovcima, a donosi tematski raznolike pjesme, o ljubavi i osjećajima koje ju prate – sumnji, iskrenosti, čežnji, želji za trajanjem, nadi, ali i o prolaznosti, vremenskom satu koji nemilosrdno otkucava. Nekoliko pjesama autor posvećuje zavičaju, a neke su inspirirane čeznutljivom toplinom. Ovaj rođeni Osječanin sve je pjesme napisao slobodnim stihom, ali s najčešće vidljivim sintaktičkim cjelinama i ponekad svjesno uporabljenim efektom nezavršenosti.

Za svaku skladbu sa albuma skladane su originalne instrumentalne glazbene minijature u kojima se ističe vrhunska interpretacija autora, no i vrhunska glazbena ekipa koja ga prati. Branimir Mihaljević, Ante Gelo, Nikša Bratoš, Martin Kutnar i Darko Sedak Benčić samo su neka od imena koja su sudjelovala u stvaranju magičnih atmosfera koje prate Irfanovu poeziju. Ovaj nesvakidašnji izričaj, stvaran bez opterećenja, slušatelju pruža opuštajuće trenutke, često vrlo potrebne u današnjem užurbanom svijetu. CD je već dostupan na digitalnim platformama, a CD sa svih 16 pjesama ovih dana dolazi u sve CD shopove u Hrvatskoj.

More in pop!mix/news

To Top