Connect with us

POP!MIX

Ilma Karahmet predstavlja novu pjesmu „Zaledi grijeh”

pop!mix/news

Ilma Karahmet predstavlja novu pjesmu „Zaledi grijeh”

Pjesma „Zaledi grijeh”  novi je singl mlade Ilme Karahmet.  Kao i njezin prošli singl „Ne zovi me tugo”, i ova pjesma dolazi iz radionice već provjerenog autora Amila Loje.

“Drago mi je da je još jedna moja pjesma ugledala svjetlo dana, a posebno zbog toga što su u nastanku spota sudjelovali mladi i talentirani ljudi. Amil Lojo kao autor ove pjesme još jednom se dokazao kao izvrsni kompozitor i producent, a Area 7 su osmislili divne ideje za spot koje su mi se u startu svidjele. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s cijelom ekipom, a nadam se da će i moja publika uživati”-  izjavila je Ilma

Ilma je spot snimala s već provjerenom ekipom iz Area 7 Entertaimenta.

“Pjesma je nastala prije otprilike 5 godina kada ju je snimila Jasna Gospic i stavila na svoj album. Ilmi se pjesma jako svidjela i odlučili smo napraviti obradu i prilagoditi je njenom senzibilitetu. Prva je zamisao bila da to bude samo piano cover, no međutim, kasnije smo odlučili napraviti novu verziju pjesme. Piano cover naišao je na odlične reakcije publike i već broji preko 320 000 pregleda na Youtubu” – rekao je producent  i autor pjesme Amil Lojo.

Pjesmu „Zaledi grijeh” slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/54902362

Ilmu Karahmet pratite na njezinom facebooku.

More in pop!mix/news

To Top