Connect with us

POP!MIX

Hojsak&Novosel u Studiju Smijeha predstavili sjajan album “Perle”

pop!mix/izvještaji

Hojsak&Novosel u Studiju Smijeha predstavili sjajan album “Perle”

(Foto: Nikola Knežević, Croatia Records)

Hojsak&Novosel u Studiju Smijeha predstavili sjajan album “Perle”

Hojsak&Novosel, originalni duo koji je postao hrvatski kulturološki brend, predstavio je u Studiju Smijeha svoj novi studijski album “Perle” objavljen za Croatia Records.

Filip Novosel i Tihomir Hojsak su na ovom izdanju ostvarili suradnju s jednim od najeminentnijih glazbenika i autora, Zlatanom Stipišićem Gibonnijem. Rezultat suradnje je ovaj sjajan album koji sadrži devet Gibonnijevih pjesama, poput “Libar”, “Hodaj”, “Činim pravu stvar”, „Posoljeni zrak i razlivena tinta”, kojima je kontrabasom i tamburom udahnut novi život. Na albumu su ugostili i vrhunska glazbena imena: Gibonnija, Damira Urbana, Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića, Elvisa Stanića, Moniku Leskovar i Ismaila Lumanovskog.

(Foto: Nikola Knežević, Croatia Records)

Marina Orsag, jedna od naših najpoznatijih stand up komičarki, otvorila je večer kratkim humorističnim nastupom nakon čega je riječ preuzela kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin istaknuvši kako su Hojsak&Novosel, još od vremena dok su nastupali i objavljivali pod imenom Bow vs. Plectrum, bili predodređeni za uspjeh jer se radi o vrhunskim glazbenicima te je izrazila zadovoljstvo što je novi album objavljen u izdanju Croatia Recordsa.

Domagoj Šiljeg, urednik ovog izdanja, istaknuo je kako su “Perle” Hojsak i Novosel u svom najsjajnijem izdanju, jer uhvatiti se u koštac s malimglazbenim remek-djelima kakve su ovih devet Gibonnijevih pjesama mogu samo vrhunski glazbenici. “Filip i Tihomir su tamburom i kontrabasomizbrusili perle oblikujući najljepše melodije”, zaključio je nakon čega je uslijedio nastup ovog dvojca.

Omiljeni gosti na diplomatskim, protokolarnim i promocijskim događanjima po svijetu i Hrvatskoj izveli su “Činim pravu stvar”, “Hodaj” i “Divji cvit” teoduševili mnoštvo prijatelja, kolega i predstavnika medija koji su se rado odazvali sudjelovanju u pub kvizu na temu Hojsaka&Novosela. Pobjednici su s osmijehom na licu primili bogate poklone Studija Smijeha, Coca-Cole i Croatia Recordsa.

Albumom “Perle” Hojsak&Novosel nastavljaju svoj iznimni glazbeni put kojim pomoću kontrabasa i tambure osvajaju srca glazbenih kritičara, publike i slušatelja.

(Foto: Nikola Knežević, Croatia Records)

Album “Perle” po cijeni od 79 kn dostupan na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=984813
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1417919495
Amazon: https://www.amazon.com/Perle-Hojsak-Novosel/dp/B07FY78CKR
Deezer: http://www.deezer.com/album/69225492

Kupnjom ovog albuma s istaknutom naljepnicom na benzinskim postajama INA-e i prodajnim mjestima Croatia Recordsa vaših 15 kuna donira se za rad udruge “Sve za nju”. Popis svih prodajnih mjesta u sklopu akcije pogledajte OVDJE.

More in pop!mix/izvještaji

To Top