Connect with us

POP!MIX

Hana Huljić ima dva Supermana!

pop!mix/news

Hana Huljić ima dva Supermana!

Hana Huljić ima dva Supermana!

Mlada glazbenica Hana Huljić svoje je obožavatelje počastila novom pjesmom Superman, snimljenoj u dvije verzije što je već njen običaj, na hrvatskom i engleskom.

Veseli me moja četvrta autorska pjesma, mislim da zrači pozitivnom atmosferom. U engleskoj verziji žena je razočarana svojim muškarcem kojem je bitno samo dokazati se drugima i glumiti heroja, a u hrvatskoj je posebno izražena snaga žene koja se toj njegovoj samodopadnosti pomalo izruguje. Za vrijeme korona izolacije, stvaranje ove pjesme bio mi je spas, fokusirala sam se na rad oko nečega  u čemu smo uživali. Scene i njihov redoslijed nacrtala sam na papiru, izradila lutkice, zatim s Pilot studio vidjela što je od toga moguće realizirati, te smo u hodu radili izmjene.“, rekla je Hana.

Superman je četvrti Hanin kantautorski uradak, englesku verziju radila je samostalno, dok je hrvatski tekst ostvarila u suradnji s majkom, Vjekoslavom Huljić. Aranžman obje pjesme potpisuje Eduard Botrić.
Režiju spota potpisuje Vojan Koceić, produkciju je fantastično odradio PILOT studio i pružio Haninim obožavateljima kompletan, audio i vizualni doživljaj.

More in pop!mix/news

To Top