Connect with us

POP!MIX

Grupa Viena otkrila “Jednostavan stih”

pop!mix/news

Grupa Viena otkrila “Jednostavan stih”

Singl ‘Jednostavan stih‘ treći je po redu koji potpisuje Daniel Crnošija i njegova grupa Viena u izdanju Dallas Recordsa. Njime se nastavlja niz singlova koji u konačnici prethode izadnju albuma intrigantnog naziva ‘Mea Culpa’, koji u cjelosti potpisuje novi kantautor na hrvatskoj glazbenoj sceni pod pseudonimom ‘Dreamer’. Pjesma nosi određenu težinu jer govori o starim emocionalnim ranama koje, utkane u čovjeku, upravljaju srcem cijeli život.

Glazba i stihovi pjesme ‘Jednostavan stih’ nastali su u jednom dahu, te tužne noći pred Badnje veče’ 2014. godine i u nepromijenjenoj formi pjesma je snimljena tri godine kasnije u studiju producenta Miroslava Lesića – Lesique.” otkriva nam autor.

Hvala Bruni Kovačiću, glazbeniku i prijatelju, koji je prepoznao moje autorsko djelo i podržao me u radu i daljnjem stvaranju kad mi je bilo najteže.“

Spot pjesme ‘Jednostavan stih’ djelo je multimedijalnog umjetnika Euga Slavika, inače i dizajnera ‘Infobipa’ i njegove producentske kuće ‘Brook’.

Samo snimanje ovog spota za mene je bilo jedinstveno iskustvo, prije svega zbog činjenice da sam kroz redateljsku viziju režisera Eugena Slavika i njegove jedinstvene kadrove, ponovno prolazio kroz svojevrsnu ’emocionalnu dramu’ koja je putem otvarala i neke stare rane iz kojih je pjesma ‘Jednostavan stih’ nastala. Ipak, hvala mu na tom iskustvu. Uspio je na određeni način vratiti vrijeme kroz ovaj videospot.”

Autor glazbe i teksta je Daniel Crnošija – Dreamer, a aranžman zajedno s njim potpisuje Miroslav Lesić – Lesique koji je producent pjesme. Kako izgledaju jedinstveni kadrovi o kojima govori autor, pogledajte u novom spotu!

More in pop!mix/news

To Top