Connect with us

POP!MIX

Grupa Jovalius donosi višeglasno pjevanje i moderan pop-rock

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Grupa Jovalius donosi višeglasno pjevanje i moderan pop-rock

Početkom listopada 2010. godine skupina mladih i školovanih glazbenih entuzijasta okupila se pod imenom Jovalius, koje u sebi nosi korijene rimskog naziva grada Valpova, odakle bend i potječe. Vrhunskim obradama popularne domaće i strane glazbe te svojom jedinstvenom energijom u svakom nastupu, Jovalius ostavlja vrlo upečatljiv i nezaboravan dojam, kako kod organizatora, tako i kod sveprisutne publike. Nastupajući godinama pred publikom svih generacija i različitih glazbenih ukusa, ovi mladi Slavonci izgradili su jedinstven pristup komunikaciji s publikom, a koketirajući s različitim žanrovima pronašli su i svoj stil.

Krajem 2018. godine članovi Jovaliusa odvažili su se na snimanje svog prvog samostalnog singla. Pjesma pod nazivom “Koliko vrijede uspomene”, za koju je snimljen i video spot, najavljuje album prvijenac ovog benda.

Glazbu i tekst potpisuje Renato Lukić, dok je aranžman radio Jovalius. Dugogodišnje iskustvo i znanje bend će iskoristiti i ugraditi u svoje pjesme, a kvalitetnim tekstovima, raznolikim i bogatim aranžmanima te jedinstvenim višeglasjima članovi Jovaliusa žele na hrvatsku pop-rock scenu donijeti svježinu, različitost i jednu novu vrstu energije.

Jovalius čine mladi, ali iskusni glazbenici: pjevač Matko Kantolić, bubnjar Denis Knežević, bas gitarist Matej Vidranski, klavijaturist Davor Novaković te gitarist Marko Glavica.

More in pop!mix/news

To Top