Connect with us

POP!MIX

Grupa Instinkt novom pjesmom poručuje kako je super biti zaljubljen

pop!mix/scena

Grupa Instinkt novom pjesmom poručuje kako je super biti zaljubljen

Ako ste jedni od onih koji su zaboravili kako je biti zaljubljen i voljeti ili izraziti ljubav, vrijeme je da se podsjetite uz riječi novog singla grupe Instinkt „Super je“.

Nakon uspješnih singlova „Nikome te ne dam i „Daljine“ grupa Instinkt donosi pjesmu koja podiže raspoloženje. Tekst i riječi pjesme potpisuje frontmen grupe Ivan Leko.

U ovoj pjesmi bila je ideja probuditi u ljudima raspoloženje, vedrinu i sreću u bilo kojem trenutku kada je čuju. Naravno, da bi sve bilo ljepše začinjeno, ipak je ljubavna tematika prevladala jer uz pravu ljubav sve je lakše, objašnjava Ivan.

Aranžman i produkciju odradio je Daniel Hojsak, a za veseli video spot ispunjen vizualnim efektima koji savršeno prati pjesmu odgovoran je Vatroslav Haramustek.

Ovaj koncertno vrlo aktivan bend ima iza sebe mnogobrojne nastupe po raznim klubovima i manifestacijama, a posebno ističu nastupe kao predgrupa Prljavom kazalištu ove godine u Osijeku, a uskoro će svojim nastupom zagrijati publiku i prije velikog koncerta Parnog valjka, u subotu 17.11. u dvorani Gradski vrt Osijek.

More in pop!mix/scena

To Top