Connect with us

POP!MIX

Genova poziva: “Uključi se u kampanju #BASSAMLUD!”

pop!mix/news

Genova poziva: “Uključi se u kampanju #BASSAMLUD!”

Najluđa video priča pobjedniku natječaja donosi nezaboravan wellness vikend za dvoje u LifeClass Termama Sveti Martin.

Istoimena priča o „prijateljstvu” i neuzvraćenoj ljubavi, ujedno balada o zaluđenosti, neprimjetnosti i žudnji za pogledom, osvojila je eter i postala inspiracija za zabavnu kampanju pod naslovom #BASSAMLUD kojom Genova želi saznati – što ste najluđe učinili za svoju bolju polovicu, za sebi dragu osobu ili općenito u svom životu?

Dobar hashtag daleko se čuje pa su se tako izazovu odazvale glazbenice koje su pokorile scenu posljednjih godina – najperspektivnija ovogodišnja glazbena nada, talentirana Zsa Zsa, i atraktivna Žanamari Perčić. U svojim kratkim video pričama pod hashtagom #bassamlud otkrile su svoju otkačenu stranu i pozvale sve da budu taman onoliko ludi koliko nam treba da nam život bude malo spontaniji, slobodniji i sretniji.

Tražimo odgovore na ovo često, ali opet čudnovato pitanje. Jeste li ikad preletjeli cijeli svijet da nekome poklonite ružu, ili ste se ludo zabavili na nekom čudom partyju?! Zanima nas vaša priča i želimo da ju podijelite s nama“, poručila je Genova i pozvala sve da im se pridruže u ovoj ludoj avanturi.

Najluđa video priča pobjedniku natječaja donosi nezaboravan wellness vikend za dvoje u LifeClass Termama Sveti Martin.

Kampanjom želimo pobuditi uzbuđenje, radost ili ljubav kod ljudi. Prisjetiti ih na one prekrasne a lude životne trenutke njihove prošlosti ili sadašnjosti. Želimo saznati što su najluđe učinili za svoju bolju polovicu, ili za svog dragog ili pak općenito u životu. Htjeli bismo, da zabilježe te trenutke i da ih podjele s nama.”

Što možete osvojiti u kampanji #BASSAMLUD?

1. Nagrada – Vikend za dvoje u LifeClass Termama Sveti Martin
2. Nagrada – CD i majica benda Genova
3. Nagrada -CD grupe Genova

Kako postati dio „hashtagiranog” otkačenog svijeta Genove?

„Snimite kratak video (trajanja do najviše 90 sekundi), ispričajte nam svoju ludu uspomenu, podijelite na jednoj od naših društvenih mreža (Genova @ Facebook, Genova @ YouTube, Genova @ Instagram) , završite je hashtagom singla #bassamlud i budite dio naše priče”, poručio je pjevač benda Genova, Hrvoje Krištofić.

Uključi se i ti u kampanju #BASSSAMLUD! Nagradni natječaj traje do srijede, 14. veljače. O načinu preuzimanja nagrade dobitnika će Genova obavijestiti po završetku kampanje.

More in pop!mix/news

To Top