Connect with us

POP!MIX

Frankina pjesma “Kao ti i ja” u samo nekoliko dana postala hit

pop!mix/scena

Frankina pjesma “Kao ti i ja” u samo nekoliko dana postala hit

Nova Frankina pjesma “Kao ti i ja” autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića u samo pet dana na YouTubeu ima preko 200.000 pogleda, te je prva na listi trendova u Hrvatskoj! Nakon tek par dana jasno je kako se radi o dostojnom nasljedniku singla “S tobom”, te o ‘zaraznoj hit’ pjesmi koja će se slušati i duže od ljeta.

Iskreno, od prvog trena sam osjetila emociju ove pjesme, nadala sam se da će se publici svidjeti, ali naravno, neopisiv je osjećaj vidjeti predivne reakcije i kako raste broj pogleda. Hvala za svaki klik i svaku lijepu riječ kojom mi dajete snagu!“, istaknula je Franka.

Pjesmu su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar i Tomčić koji su otpjevali godpel dionice, a riječ je o nastavku sjajne suradnje nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu “Crazy”.

Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice“, dodala je Franka.

Za pjesmu je snimljen i spot na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini. Sunce i predivno modro Jadransko more koje okružuje romantični svjetionik Sv. Ivan na pučini najljepša su moguća kulisa ove prekrasne priče Frankinog intimnog svijeta u koji nas otvorena srca pušta s novim spotom u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Za styling je zaslužna Jasenka Tudor Bevanda, make up potpisuje Kristina Hošnjak, a za Frankinu frizuru u spotu su zaslužni Martin Posavec za Salon Franić.

More in pop!mix/scena

To Top