Connect with us

POP!MIX

Finalist The Voicea predstavlja prvi singl – “Halucinacija”

pop!mix/news

Finalist The Voicea predstavlja prvi singl – “Halucinacija”

The Voice je tek završio, a jedan od njegovih finalista, član tima Davora Gobca, Karlovčanin Aleksandar Baić već ima vlastiti singl.

Pjesmu “Halucinacija” napisao je Srđan Sekulović Skansi koji je Aleksandra upoznao u showu The Voice kao član tima Gobac.

Skansi i Aleksandar odlično su surađivali na showu, ali sudbina ih je po završetku emisije spojila na jedan sasvim drugačiji način:

“Nakon što je završio Voice, vidim Skansijevu objavu na Facebooku: “Tko mi pomogne prebaciti par kubika zemlje, dobije isto toliko sati u studiju”. Odmah sam ga nazvao da pitam kad trebam doći!  Rekao je da radi na pjesmi i misli da bi ja to mogao otpjevati. Bio sam preuzbuđen! Nakon toga je dosla Corona i nisam mogao doći u Zagreb, ali mi se Skansi javio da možemo snimiti pjesmu online. Snimili smo pjesmu, a da se nismo ni vidjeli, Pjesmom sam više nego zadovoljan, dapače, mislim da je pravi ljetni hit!” objašnjava Aleksandar koji je sretan što se upusti u avanturu zvanu The Voice.

“Voice je bila dobra odluka, upoznao sam puno ljudi, među njima i Skansija, a i puno ljudi me prvi put čulo i vidjelo, pa se može reći da je i bila dobra reklama.” – kaže Aleksandarkoji ne žali što nije pobjedio jer smatra da je ionako tek ono što napravi nakon showa posebno važno.

A za producenta i autora pjesme Halucinacija i svog mentora iz tima Gobac Aleksandar ima samo riječi hvale:

“Skansi je prije svega odlična osoba, stvarno sam uživao radeći na pjesmi. Ujedno je i veliki profesionalac, znao je što želi i kako da stvar zvuči, tako da sam ja uglavnom izvršavao naredbe. Sretan sam kako pjesma zvuči i nadam se da ćemo i dalje surađivati! “

Spot za pjesmu Halucinacija je trenutačno na montaži, a snimila ga je iskusna ekipa iz Aleksandrovog kraja – karlovački kreativci Izvan fokusa.

More in pop!mix/news

To Top