Connect with us

POP!MIX

Fantastična suradnja Darije Hodnik i gitarista Parnog valjka

pop!mix/news

Fantastična suradnja Darije Hodnik i gitarista Parnog valjka

Jedan od ponajboljih hrvatskih ženskih vokala, Daria Hodnik, koja već dulje vrijeme prati najveće glazbene zvijezde u regiji, još prije četiri godine krenula je u solo karijeru i to iznimno uspješno.

Često je završavala na nacionalnoj HR Top 40 listi najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru, a oduševljavala je publiku kako svojim pjesmama, tako i obradama. Tu se posebno ističu “Pružam ruke sreći”“Zagrli me sad”, sjajna suradnja s Marijom Huljevom na obradi hita Bijelog dugmeta “Bitanga i princeza”, te obrada pjesme Olivera Mandića “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”.

Sada stiže nova glazbena suradnja i to s prijateljem Marijanom Brkićem Brkom, gitaristom Parnog valjka. U pitanju je pjesma “Fantastična” za koju glazbu i aranžman potpisuje upravo Brk, dok je tekst pisala vrhunska bosanskohercegovačka kantautorica Maya Sar. Kao što i sam naziv pjesme kaže, ova kombinacija je fantastična i iznjedrila je pravu pop-rock radiofoničnu pjesmu koja je dobila i video spot. Radio ga je Dinko Pasini, stalni suradnik Darije Hodnik.

“Napokon imam što sam željela i što sam sanjala”pjeva Daria u pjesmi “Fantastična” te uspješno već nekoliko godina preuzima i glavni mikrofon na pozornici.

More in pop!mix/news

To Top