Connect with us

POP!MIX

Elis Lovrić uskoro pod zvjezdanim nebom Zagreba

pop!mix/najave

Elis Lovrić uskoro pod zvjezdanim nebom Zagreba

(Foto: Goran Načinović)

Elis Lovrić uskoro pod zvjezdanim nebom Zagreba

Elis Lovrić, svestrana je i nagrađivana umjetnica, akademska glumica i multijezična kantautorica. Melodioznošću svojih autorskih skladbi na labinjonskoj cakavici, svom materinjem izričaju, približava ovaj izniman govor slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila.

Spajajući zvuk suvremenosti i tradicije u originalnu cjelinu visokog emotivnog naboja, Elis Lovrić uvodi publiku u zaboravljene svjetove naših krajeva. Njene pjesme kao da su obojane magičnošću, i svatko koga dotaknu, ostaje trajno očaran.

Svoj trenutak za očaranost dobit će zagrebačka publika, i to u utorak 18. lipnja kada Elis nastupa u Muzeju za umjetnost i obrt. Elisin cjelovečernji koncert održat će se u sklopu manifestacije Večeri na Griču, koje su ove godine dobili dodatak “Na službenome putu!” u nazivu, budući da se iznimno održavaju na drugoj lokaciji, to jest, u Muzeju za umjetnost i obrt. 

“Pozornica MUO-a je predivna, veliki sam zaljubljenik prirode i nastupati u ovom zelenilu, s takvim ljudima oko sebe, uistinu je predivno i jedva čekam 18. lipnja. U pratnji Stjepana Večkovića, solista iz LADA, multiinstrumentalista koji sam izrađuje svoje instrumente, izvest ću pjesme s mog albuma Merika i neke s novog albuma Kanat od mora, koji je u pripremi. A kako su jezici moja strast i neke moje pjesme prevedene su na sedam jezika, otpjevat ću i koju pjesmu na nekom od tih jezika, ovisno o publici. Vjerujem da će i stihovi iz moje istoimene knjige, također, naći svoj trenutak na ovom koncertu kojemu se posebno radujem.”– izjavila je Elis povodom koncerta.

Do koncerta u Muzeju za umjetnost i obrt, uživajte uz aktualni singl Elis Lovrić, „Se ca još željin“:

 

 

More in pop!mix/najave

To Top