Connect with us

POP!MIX

Edo Maajka u Domu sportova dvosatnim spektaklom oduševio publiku

pop!mix/izvještaji

Edo Maajka u Domu sportova dvosatnim spektaklom oduševio publiku

(Fotografije: Goran Berović)

Edo Maajka u Domu sportova dvosatnim spektaklom oduševio publiku

Edo Maajka je u maloj Dvorani sportova na dvosatnom koncertnom spektaklu oduševio publiku starim provjerenim hitovima te novim, svježim rimama pjesama s netom izdanog albuma “Put u plus”, uz podršku sjajnog benda te niza gostiju i dvije predgrupe.

Koncert je otvorila sarajevska grupa “Helem Nejse“. Zagrijali su zagrebačku publiku s nekoliko svojih najvećih hitova te odlično najavili sljedeću predgrupu – zagrebački bend “Bruto Geto“. Hard core petorac žestokim ritmom, intrigantnim rimama te megafonom uz izvikivanje svojih refrena, podigli su atmosferu na nivo pravog rock n roll spektakla. Bila je to odlična uvertira za dolazak na pozornicu Ede Maajke i njegova benda, redom vrsnih hrvatskih glazbenika, instrumentalista, koji su već od prve minute potvrdili da im je mjesto na velikim pozornicama. Monumentalnom društveno-angažiranom pjesmom “No pasaran” Edo je otvorio veliki koncertni spektakl. Sljedila je “Saletova osveta” pa “Panika” te hit singl s novog albuma “Bolje je bolje” u kojoj mu se na pozornici pridružila Yaya iz “Jinxa”. Dvoje glazbenika svojom energičnom izvedbom podigli su publiku na noge koja je u istom ritmu plesala i na “Ratata” kojeg je izveo s Frenkijem te “Ti meni ništa”  gdje su “Čipkice” oduševile nastupom. Kada je Dino Šaran stupio na pozornicu, krenuli su i taktovi zadnjeg singla s albuma, pjesme “Otrov” za kojeg je prije desetak dana predstavljen i video spot. Šećer na kraju bilo je gostovanje Saše Antića iz popularnog splitskog benda “TBF” u pjesmama “Sve prolazi” i “Novi dan”. Veliki koncertni spektakl završen je uz taktove hitova “No sikiriki”, “Prži” i “Prikaze” koje su atmosferu u dvorani dovele do usijanja.

Koncertom u Domu sportova Edo Maajka je iznimno zadovoljan: Sve je prošlo savršeno, sve je bilo super, gosti su bili odlični, Yaya je bila divna, Frenki je ubio, Sale je bio genijalan kao i inače, gostovanje Čipkica je bilo pun pogodak, bend je sve odlično odsvirao, zadovoljan sam i svojim nastupom jer sam čak dva sata repao, neke od izvedenih pjesama pjevao sam po prvi put te je bilo izazovno dati svoj maksimum u njima. I u organizacijskom smislu sve je bilo odlično, light je bio posebno dojmljiv, a oduševljen sam i publikom koja je dala svoj veliki doprinos, takva odlična atmosfera koja je bila odlična od početka pa cijela dva sata je stvarno zajednički uspjeh svih! Hvala svima! 

Bio je ovo zasigurno koncertni spektakl koji će se još dugo pamtiti te je njime na najbolji način koncertno predstavljen Edin novi album, koji su već sada mnogi kritičari prepoznali kao album godine, a svi koji su u petak bili u Domu sportova otišli su u uvjerenju da su upravo pogledali i jedan od koncerata godine, što i brojne reakcije i objave nakon koncerta samo potvrđuju. Ponovilo se! 

More in pop!mix/izvještaji

To Top