Connect with us

POP!MIX

“E moj kume” – Trio Gušt novi singl snimili u suradnji sa Žerom iz Crvene jabuke

pop!mix/news

“E moj kume” – Trio Gušt novi singl snimili u suradnji sa Žerom iz Crvene jabuke

Naslovna fotografija: Nediljko Mrše

“E moj kume” – Trio Gušt novi singl snimili u suradnji sa Žerom iz Crvene jabuke

Trio Gušt, majstori scenskog nastupa i zasigurno najzabavnija grupa iz Dalmacije, ovoga ljeta uveseljavaju nas s novim singlom “E moj kume” objavljenim za izdavačku kuću Dancing Bear.

Riječ je posebnoj kolaboraciji s Draženom Žerićem – Žerom, frontmanom legendarne pop-rock grupe Crvena jabuka s kojom su Trio Gušt prijatelji dugi niz godina te se druže i privatno i poslovno.

Zbog pandemije koronavirusom i drugih obaveza, kako članova grupe Trio Gušt, tako i Žere, pjesma se skrivala ‘u ladici’ posljednjih pola godine, čekajući svoj pravi trenutak i svojevrsnu odskočnu dasku da je predstave javnosti. Pravi trenutak za to ukazao se upravo na vrhuncu ove ljetne sezone kada će je Trio Gušt prigodno predstaviti na festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu, u petak, 7. kolovoza 2020. godine.

“Sa Žerom se znamo dugi niz godina. Družili smo se službeno i neslužbeno, a s obzirom da je trpanjski zet, a mi smo često svirali u Trpnju, nije čudno što smo mu bili gosti, ali i on nama na druženjima. Žera se prethodno zaljubio u našu pjesmu “Šveti Ivane” i tako je sve krenulo, pa smo odlučili napraviti suradnju na novoj pjesmi ‘E moj kume’, simpatičnoj veselici i ljetnom hitiću. Nakon godinu dana lovljenja, napokon smo se našli u studiju, a trebali bismo se naći ponovno da to i uživo otpjevamo.” – poručio je Želimir Dundić Dundo iz Trio Gušt pred festivalski nastup u Opuzenu.

Poslušajte:

Pjesmu “E moj kume” napisao je Nenad Ninčević, autor glazbe je Mirko Šenkovski Geronimo koji sa Žerom surađuje dugi niz godina, dok iza aranžmana stoji Ante Toni Lasan.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top