Connect with us

POP!MIX

Dvadeset godina Vatre: uz slavljenički koncert objavljen je i njihov deseti album

pop!mix/news

Dvadeset godina Vatre: uz slavljenički koncert objavljen je i njihov deseti album

(Foto: Mare Milin)

Dvadeset godina Vatre: uz slavljenički koncert objavljen je i njihov deseti album

Paralelno sa slavljeničkim koncertom kojeg je Vatra održala ovog petka u zagrebačkom Domu Sportova, izašao je i njihov deseti studijski album “Nama se nikud ne žuri” nazvan po istoimenom hit singlu otpjevanom u duetu s Massimom.

Album “Nama se nikud ne žuri” nošen je s devet pjesama, a uz duet s Massimom, na pjesmi “Pitanje i odgovor” Vatri se pridružila i Tonka Matković Šerić.

Kao autor i ovog se puta većinski potpisuje Ivan Dečak, a uz njega, dio pjesama napisali su Irena Celio-Cega te Tomislav Franjo Šušak. 

“Gotovo dvije godine neprekidnog rada rezultiralo je našim desetim albumom “Nama se nikud ne žuri”. Album na kojem smo uistinu dosta eksperimentirali, ne samo aranžmanski nego i sa zvukom. Nadam se da se to u konačnici i čuje. Držimo si palčeve da publika pusti naše nove pjesme u svoje živote!” , izjavio je Ivan Dečak.

(Dizajn naslovnice: Dinko Batarelo)

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Porin, Vatra je osvojila nagradu za Najbolju vokalnu suradnju upravo za naslovnu pjesmu, a osim nje, na novom su se albumu našli i dosadašnji singlovi “Sekvoje”, “Ukleti Holandez” i aktualna “Sve je tišina” koja je, kao i ostale, odmah po objavi, ušla među najemitiranije domaće pjesme na nacionalnoj ljestvici HR top40.

“Novi album “Nama se nikud ne žuri” dolazi kao sjajan album odličnog banda.” Recenziju Zlatka Galla možete pročitati na portalu Mixer.hr: Vatra “Nama se nikud ne žuri” – Gori vatra još u njima.

More in pop!mix/news

To Top