Connect with us

POP!MIX

Dusty Hats imaju šareni spot i pjesmu provokativnog imena

pop!mix/news

Dusty Hats imaju šareni spot i pjesmu provokativnog imena

Pop rock bend Dusty Hats nastao je 2013. godine, a čine ga Dario Duvnjak, Karlo Antolić, Valentino Kašner i Dominik Kralj. Iza sebe imaju sedam singlova i koncertno su vrlo aktivni, a ove godine možemo očekivati njihov prvi album s još 8 novih pjesama.

Prije objavljivanja albuma, Dusty Hats predstavljaju singl i spot: “Sve si oko sebe tijelom kupila”.

Autor teksta i glazbe, Dario Duvnjak, opisuje:

“Pjesmu sam osjetio odmah, nisam puno komplicirao i nastala je u 20-ak minuta. Smislio sam jednostavnu melodiju koju svi mogu pjevati i svirati, a uz pomoć sjajnog producenta Dragomira Herendića složili smo zanimljiv aranžman. Dugo godina sam bio zarobljen s temama pjesama koje slušam, ali sam shvatio da se s 3 akorda mogu napraviti čuda. Za spot smo odabrali uspješnu, pametnu, uvijek nasmijanu i predivnu Deniss Grgić koja je donijela  ogromnu pozitivu u video. Adrian Borić iz Crvene jabuke snimio je bubanj, a u spotu se pojavljuje kao jedan od gitarista. Petar Puljiz obavio je odličan posao snimanja i montaže video spota. Želimo pokazati da možemo stvarati raznovrsno i dinamično, zato je ova pjesma drugačija od ostalih i bit će ih još puno.” 

“Na snimanjima je uvijek lijepo, ovoga puta snimali smo bez strogog scenarija jer je najbitnija bila spontanost i iskrenost trenutka. Pozitivna je ekipa i tada je sve lakše. Slobodno mogu reći da smo nakon snimanja postali pravi prijatelji, nastavili smo s druženjima, a to je ono najvrijednije.”  – dodala je Deniss, glavna glumica iz spota.

More in pop!mix/news

To Top