Connect with us

POP!MIX

Dominik predstavlja svoj peti singl

pop!mix/scena

Dominik predstavlja svoj peti singl

Da su slavonske glazbene snage u ozbiljnom pohodu na domaću scenu dokazuje i Dominik,  mladi glazbenik iz Slavonskog Broda koji predstavlja svoj peti singl „U ime ljubavi“.

Kao i u prethodnim pjesmama objavljenim pod okriljem Croatia Recordsa, „Poljubi me“, „Kišobran za dvoje“, „Tvoja ljubav“ i „Ako te pitaju“ koje su odlično prošle kod publike, Dominik je zadržao prepoznatljiv pop rock zvuk za koji su zaslužni etablirani glazbenici Igor Ivanović i Zlatko Čošić. Suradnja s provjerenim autorom Željkom Zovkom rezultirala je istodobno snažnom i emotivnom pjesmom koja odlično odgovara Dominikovu pjevačkom senzibilitetu kojeg  odlikuje moćan vokal.

Videospot za pjesmu sadrži uistinu divne scene, a sniman je u inspirativnom krajoliku otoka Paga pod redateljskim vodstvom jednog od najboljih redatelja spotova u Hrvatskoj Marka Zeljkovića koji je do sada režirao sva četiri Dominikova spota. Ponosan je na činjenicu da ga podržavaju najveća imena hrvatske estrade pa je tako nedavno svirao kao predgrupa Neni Belanu u sklopu Osječkog ljeta mladih, a uz ljetne svirke s bendom sprema se i za dugoočekivani nastup prije velikog koncerta Parnog valjka u Osijeku. Kao začin uspješnoj godini, veseli se skorašnjem stjecanju diplome osječke Glazbene akademije.

More in pop!mix/scena

To Top