Connect with us

POP!MIX

Dogma i Saša Antić iz TBF-a predstavlili novi ljetni singl 

pop!mix/news

Dogma i Saša Antić iz TBF-a predstavlili novi ljetni singl 

Foto: Hassan Abdelghani

Dogma i Saša Antić iz TBF-a predstavlili novi ljetni singl 

Dogma predstavlja novi ljetni singl ‘SOLE’ i još jednu uspješnu suradnju sa Sašom Antićem iz TBF-a!

Odlična brass sekcija, funky ritam u kombinaciji s prepoznatljivim Dogminim zvukom uz glazbeni featuring i rukopis prepoznatljivog Antića, dobitna je ljetna kombinacija!

„Jako sam sretan i zahvalan na novoj suradnji s Dogmom i gostujućim glazbenicima. Groove  mi je legao na prvu i sjetio sam se svoje davne ideje da izrepam čitavu wikipediju, a od čega početi nego od Sunca, izvora topline svijetla i života. Vjerujem da smo u pjesmi uspjeli uhvatiti barem dio sunčane magije“, poručuje Saša Antić. 

Produkciju, aranžman i glazbu radila je Dogma, tekst potpisuje Saša Antić, a za mix i mastering zadužen je bio Perica Šuran u studiju Partyzan u Puli.

Na brass sekciji gostuju Techo Vikings, na trubi Branko Sterpin uz Luku Žužića na trombonu, uz mješoviti zbor Cantus Populi pod vođenjem Tatjane Merkl. 

Odličnim singlom ‘Sole’ pulska Dogma najavljuje svoj novi,  peti po redu studijski album“Nemir“ kojeg će live promovirati u sklopu ovogodišnjeg Pula Film festivala ovog četvrtka, 18.07.2019. u Circolu (Pula) s početkom u 23:30h. Album službeno izlazi na jesen 2019. godine, pod etiketom diskografske kuće Dallas Records. 

More in pop!mix/news

To Top