Connect with us

POP!MIX

Dine Šoše predstavlja novu baladu: “Budi tu”

(Foto: Hamar Media promo)

pop!mix/news

Dine Šoše predstavlja novu baladu: “Budi tu”

Nakon što je prošle godine predstavio svoj album prvijenac „Anhedonija“ koji je dobio izvrsne kritike i osvojio srca mnogobrojne publike, iznimno talentirani bosanskohercegovački glazbenik Dino Šoše je predstavio i spot za pjesmu „Budi tu“ s istoimenog hvaljenog albuma.

Kantautor Dino Šoše rođen je u Mostaru, gdje je pohađao glazbenu školu, odsjek za klavir. U 2005. odlazi u Beč, gdje je osnovao izdavačku kuću „Bum Media“. U proljeće 2015. godine počinje s radom na svom prvom albumu „Anhedonija“, na kojem se nalazi 14 pjesama i za koje je napisao glazbu i tekst, a sam album i njegov nastanak za njega imaju posebno značenje:

„Meni se Anhedonija nije bez razloga dogodila u četrdesetoj godini života, jer, da mi se igrom slučaja ovaj album dogodio recimo u dvadesetoj, mislim da bi na njemu bile tek tri ili četiri pjesme. Neke se stvari trebaju dogoditi, da bi čovjek imao o čemu pjevati. Važan dio ovog albuma je i moja želja da se oslobodim tereta vremena u kojem živimo, vremena banalnosti, vremena koje u prvi plan gura ljude koje samo loša vremena mogu dovesti u centar pažnje. Nadam da je ovaj album i jedan mali, moj osobni doprinos nekim boljim vremenima.”

Njegov prvijenac šarena je priča protkana pop, rock i jazz tonovima, koja je, kako autor kaže, obojena autobiografskim momentima i rezultat višegodišnjeg osjećanja glazbe.

Pjesma „Budi tu“ je emotivna ljubavna balada koja će rastopiti srca čak i onima koji su manje skloni pokazivati emocije. Koliko je predan i aktivan pokazuje i činjenica kako je nakon odličnih reakcija na spot i pjesmu „Pola“, Dino zasukao rukave, okupio oko sebe vrijedan tim zahvaljujući kojem nam sada predstavlja izvrstan spot za aktualnu pjesmu „Budi tu.“

Autor glazbe i teksta je Dino Šoše, pjesma je snimana u sarajevskom studiju Longplay pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića, a je spot sniman u Beogradu s ekipom tima Tropical Lifeisfun. Režiser spota je Ljuba Radojević, u postprodukciji video je uredila Milica Protić, direktor fotografije je Branislav Peraćanin, za šminku se pobrinula Marija Gladić, asistent kamermana je Stefan Protić, styling je osmislio Nebojša Mandić, a u ulozi modela našla se Violeta Budji.

Pjesmu su upotpunili još mnogi glazbenici – Maya Sar kao prateći vokal, Amar Češljar na bubnju, Fretless bass je svirao Borjan Milošević, na akustičnoj gitari Alen Lemešević, na pianu Adis Sirbubalo, dok je na klavijaturama Mahir Sarihodžić.

Iznimno zadovoljan krajnjim rezultatom Dino je prokomentirao:

“Budi tu” je pjesma koja nas je sve iznenadila. Toga smo postali svjesni nakon što smo čuli finalni snimak. A onda se dogodio i beogradski spot. Odlična ekipa, loš start, sunčan dan, nadvožnjak iz pjesme “Dugo te nema” čuvenih Partibrejkersa, splav na Novom Beogradu, nadomak hotela Jugoslavija, išaran lift i eto ga – rodila se pjesma.”

More in pop!mix/news

To Top