Connect with us

POP!MIX

Davor Radolfi i Ritmo Loco nastupit će s Gypsy Kingsima u Ljubljani

pop!mix/najave

Davor Radolfi i Ritmo Loco nastupit će s Gypsy Kingsima u Ljubljani

Nakon samo nekoliko dana od predstavljanja svog novog singla te odličnih reakcija radijskih urednika, kao i publike na predivnu latino odradu “Pred tvojim vratima”, Davor Radolfi i Ritmo Loco ostvarit će još jednu zanimljivu suradnju.

Radi se o nastupu iznimno uspješnog i popularnog francuskog benda podrijetlom iz Katalonije – Gypsy Kings koji su izrazili želju ugostiti Davora Radolfija i njegov bend Ritmo Loco u slovenskoj dvorani Stožice 2.12. na svom velikom koncertu u Ljubljani.

Karijera Davora Radolfija od prije je poznata menadžmentu Gypsy Kingsa, kao i njegov rad koji su godinama pratili te su ga pozvali da gostuje na njihovom koncertu u Ljubljani.

“Iznimno mi je drago i zaista sam sretan što ćemo nastupiti prije ovako jednog respektabilnog benda. Veselim se nastupu u Sloveniji i vjerujem kako ćemo svi skupa uživati”, izjavio je Davor Radolfi.

Ova suradnja nimalo ne čudi s obzirom na to da su Davor Radolfi i njegov prateći bend Ritmo Loco baš kao i Gypsy Kings žanrovski dosta slični.

Grupa Gypsy Kings je iznimno popularna u svijetu po tome što su uspjeli povezati tradicionalni flamenko stil s pop i latino ritmovima, a upravo to krasi Davora Radolfija i njegov prateći bend Ritmo Loco. Latino ritam je ono što će se protezati kroz čitav koncert, a Ritmo Loco i Davor Radolfi je odličan izbor kao uvertira u još jednu uzbudljivu glazbenu poslasticu.

Grupa Gypsy Kings sastoji se od glazbenika iz Arlesa i Montpelliera, koji izvode pjesme na andaluzijsko-španjolskom jeziku. Pjesme poput „Djobi,Djoba “, „Volare“, „Bamboleo“, „Baila me“ samo su neke od njihovih najpoznatijih hitova koji vas mame na ples.

More in pop!mix/najave

To Top