Connect with us

POP!MIX

Dalibor Petko objavio svoju prvu pjesmu kao posvetu roditeljima

pop!mix/scena

Dalibor Petko objavio svoju prvu pjesmu kao posvetu roditeljima

Voditelj Dalibor Petko odlučio se okušati u ulozi u kakvoj ga do sada još nismo vidjeli. Nakon dvadesetak godina praćenja glazbene scene s druge strane mikrofona, Petko je snimio svoju prvu pjesmu – Kad magle krenu.

‘Nisam mislio da ću se ikad okušati u pjevanju, ali kad se dogodio prijedlog ove suradnje, nisam mogao odbiti. I ranije sam dobivao pozive, međutim svi su me nekako vidjeli u veselicama i zabavnim pjesmama. Kad magle krenu je pjesma koja koristi autohtonu tamburu, a iziskuje glumačku interpretaciju pa je to bio jedan od razloga da se upustim u ovu avanturu. Kad mi je producentska ekipa ponudila da se predstavim kao drukčiji, ozbiljan Petko, to mi se svidjelo.’, izjavio je voditelj.

Autor glazbe i stihova je Željko Zovko, Krunoslav Dražić potpisuje aranžman pjesme, a Tihomir Ivanetić zaslužan je za produkciju. Petkovu emotivnu interpretaciju pjesme upotpunjuje pratnja Rockoko orchestra.

U mjestu Gradište, u okolici Županje snimljen je i video spot, koji je režirao Marko Zeljković Zelja.

‘Ozbiljnijih pjevačkih ambicija nemam pa estrada može nastaviti mirno spavati. Ovu sam pjesmu snimio iz gušta, a posvetio sam je svojim roditeljima, Katici i Stjepanu, povodom 50 godina braka. Oni najviše od svega vole tamburu pa je ovo za njih bio idealan poklon’, rekao je Petko.

Iako je izjavio kako nema pjevačkih ambicija, vjerujemo da će se mnogi ugodno iznenaditi Petkovom vokalnom i glumačkom ekspresijom

More in pop!mix/scena

To Top