Connect with us

POP!MIX

Crno na bijelo predstavljaju moćnu baladu „Vjetar sjećanja“

pop!mix/news

Crno na bijelo predstavljaju moćnu baladu „Vjetar sjećanja“

Sjajni mladi bend Crno na bijelo vraća se na scenu godinu dana nakon posljednjeg singla i to odličnom baladom “Vjetar sjećanja”.

Autor glazbe i stihova i ovoga je puta jedan od najboljih domaćih autora Mario Vestić, a na aranžmanu je radio čitav bend u suradnji sa autorom teksta, u kojem je svakom članu benda dana sloboda da se izrazi na svom instrumentu onako kako čuje i osjeti pjesmu, te smo dobili jednu rock baladu. Pjesma je snimljena u Zagrebu u studiju „Audio i video produkcija Plavi Film“.

Pjesmu prati i istoimeni video spot, a osim novog singla bend je najavio i prvi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine.

Spot smo radili u suradnji sa mladim, talentiranim Županjcem Matejom Čehovskim  Čehom (Studio 55) na više lokacija (Osijek, Županja, okolica Vinkovaca). Glavna uloga pripala je mladoj glumici iz okolice Županje Katarini Šestić, zamisao spota je da se ne pojavljujemo u spotu u ulozi benda nego indirektno u različitim ulogama poput konobara, profesora, svećenika, mladoženje itd., kako kompletna priča ne bi bila toliko usmjerena na bend koliko na radnju  spota“, istaknuli su iz benda.

Grupa Crno na bijelo publici se predstavila početkom prošle godine singlom “Ti moraš biti moja” koja je odmah osvojila radijske postaje i publiku, a krajem 2016. objavili su pjesmu “Kristina”. Dosad su već postali poznati po zaraznim refrenima, a ovoga puta publici otkrivaju svoju nježniju stranu.

Trenutačnu postavu benda čine: Josip Čorić  (Klavijature, Andrija Đurašević (bas gitara), Kristian Šokčević, Sebastijan Galić (gitarist) i Željko Mareljić (vokal).

More in pop!mix/news

To Top