Connect with us

POP!MIX

Colonia za novi singl snimila atraktivan spot u Španjolskoj

pop!mix/scena

Colonia za novi singl snimila atraktivan spot u Španjolskoj

Grupa Colonia objavila je atraktivni spot za novi singl “Bésame”, a pjevačica Ivana Lovrić u njemu ponovno privlači pažnju svojim izgledom, ali i vokalnim sposobnostima. Ekipa je provela tjedan dana u Španjolskoj gdje je spot sniman na nekoliko prekrasnih lokacija.
Beskrajno sam ponosna na cijelu ekipu koja je sudjelovala u ovom ludom projektu. Odlučili smo skoknuti do Barcelone i pružiti vam nešto novo i drugačije, nadam se da ćete uživati.”, objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

Prve reakcije obožavatelja na spot, koji je jučer u podne objavljen na You Tube-u i premijerno emitiran na CMC televiziji, su sjajne, što dovoljno govori o tome da “Bésame” ima sve predispozicije za hit ljeta. S pjesmom će se predstaviti i u Vodicama na CMC festivalu. Za zarazne stihove zaslužna je i ovoga puta Valerija Đurđević, dok glazbu, aranžman i produkciju radio Boris Đurđević.

Bésame” je moderna fuzija EDM-a, latino prizvuka i reggeatona. Jedna od produkcijskih najzahtjevnijih pjesama koje sam napravio u zadnjih 15ak godina.“, rekao je autor i producent Boris Đurđević.

Videospot, koji je sniman na atraktivnim lokacijama gradova Sitges i Barcelona, režirao je Dario Radusin, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro poznat koreograf i plesač Neven Ivić te Instagram influencerice iz Španjolske i Švedske. Ljetni styling osmislila je Barbara Repe i tako zaokružila novu ljetnu glazbenu priču za singl s kojim grupa Colonia planira pohod na regionalne top liste.

More in pop!mix/scena

To Top