Connect with us

POP!MIX

Colonia objavila akustični album: “Rasplakala sam se na zadnjem refrenu”

pop!mix/scena

Colonia objavila akustični album: “Rasplakala sam se na zadnjem refrenu”

Grupa Colonia prije desetak dana objavila je album “C’est la vie” u izdanju diskografske kuće Croatia Records s obradama 15 najvećih hitova grupe Colonia u akustičnom izdanju i odmah zabilježila značajan uspjeh.

“Upravo su mi javili da je album u samo par dana od izlaska ušao na 2. mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Srce je prepuno! Šaljete mi divne poruke, uspjeli smo se osjetiti i to je ono zbog čega vrijedi svaka minuta uložena u ovaj album.”, zahvalila se emotivnom objavom obožavateljima pjevačica Ivana Lovrić na svom Instagram profilu.

Spot za prvi singl “Sve oko mene je grijeh” s novog akustičnog albuma, koji je pregledan iše od 20.000 puta u manje od 24 sata, režirao je Dario Radusin, a dočarao je posebnu emociju i poruku koju nosi ova balada.

“Ova pjesma je jako stara, starija od grupe Colonia. Napisao sam je s 22 godine, tamo negdje 1995. godine. Inspirala me jedna situacija iz školskih dana, sjeo sam za klavir, a tekst je samo krenuo. Ivana je udahnula jedan novi život u ovu pjesmu, jako sam ponosan zbog toga. Iako inače ne volim snimati spotove, zbog ovog je sav trud vrijedio, prezadovoljan sam. Spot je opisao suštinu poruke ove pjesme, a to je da život ide dalje i da trebamo biti zahvalni na svakom iskustvu, ma kakvo ono bilo.”, poručio je autor i producent Boris Đurđević.

Prve reakcije fanova očekivano su podijeljene:
– Prijatno iznenađenje. Lijepa obrada stare pjesme, toliko lijepa da se čini kao nova. Ivanin glas je došao do punog izražaja. Njen nastup, cijeli spot… Jednostavno govoreći – oduševili ste me! 

– Užas!

– Vokalno i instrumentalno savršenstvo!

– Meni je bolji original, ova verzija nema ono nešto…

– Rasplakala sam se na zadnjem refrenu… ženo draga dotakla si me gdje najviše boli! Diva!

samo su neki od prvih komentara na ovu neočekivanu izvedbu poznatog dance hita. Brojni obožavatelji izrazili su i želju da vide Coloniju i na ovogodišnjoj Dori – izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije (Eurosong 2020).

“Mene svi komentari vesele, dobri, loši, sve je to za ljude. Trudim se ostati čvrsto na zemlji i biti svoja. O odlasku na Doru još razmišljamo, lijepo je čuti da smo traženi, no ako idemo, želim imati pjesmu za pobjedu.”, dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić.

More in pop!mix/scena

To Top