Connect with us

POP!MIX

Bukowskee, solo projekt Emira Bukovice, predstavlja novu pjesmu “Amman”

pop!mix/scena

Bukowskee, solo projekt Emira Bukovice, predstavlja novu pjesmu “Amman”

Emir Bukovica, frontmen benda Emir & Frozen Camels, predstavlja novu pjesmu svog solo glazbenog projekta Bukowskee. „Amman” je potpuno intimna priča autora, ogoljenih emocija, strahova i osjećaja, posvećena tek rođenoj kćerkici. S druge strane, potpuno razumljiva i univerzalna priča o čistoj ljubavi i bliskom ljudskom odnosu.

„Ovo je svakako za mene do sada najintimniji osjećaj pretočen u pjesmu, za koju sam dugo imao dilemu da li uopće da je objavljujem javno. Pjesmu sam napisao neposredno nakon vijesti da sam postao otac predivne djevojčice, u trenutku udara nevjerojatnih emocija, i u svojevrsnom šoku između sulude sreće i suludog straha za budućnost tog malog bića. Da li ću ikada biti dovoljno dobar i uzvratiti mu istom količinom sreće koje je ono donijelo meni, pitao sam samog sebe”, govori autor pjesme Bukovica.

Interesantno je da pjesmu „Amman” otvara intro originalnog snimka prvog bebinog ultrazvuka srca. Pjesma je snimljena je u američkom studiju Definition:Media na Floridi, a pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića finalizirana u sarajevskom studiju Long Play.

More in pop!mix/scena

To Top