Connect with us

POP!MIX

Branko Medak i Tedi Spalato u novom duetu

pop!mix/scena

Branko Medak i Tedi Spalato u novom duetu

Nakon objave debitantskog albuma “Dalmacija uvik fali” i osvojene 3. nagrade publike na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, cijenjeni neretvanski tenor Branko Medak predstavlja novi singl i spot. “Jutro jutra mog” pjesma je autora Denisa Batinovića koju je uz Medaka izveo jedan od najpoznatijih dalmatinskih kantautora, Tedi Spalato. Aranžman potpisuje Eduard Botrić, a spot je snimio Matko Petrić.

“Mogu reći da sam relativno nov u ovim ozbiljnijim glazbenim vodama i zaista je zadovoljstvo biti prihvaćen od strane jednog izvođača kao što je Tedi Spalato. Tedi je predivna osoba , izvrstan glazbenik i dok smo radili na pjesmi puno toga sam naučio od njega.  Bez puno razmišljanja pristao je na suradnju i mislim da smo zajedno uspjeli iznijeti svu emociju i ljepotu pjesme ‘Jutro jutra mog’. Nadam se da će slušatelji prepoznati sve to u ovoj pjesmi i da će biti rado slušana.” rekao je Medak.

“Mlađi glazbenici zauzimaju naša mjesta i treba im pružiti ruku suradnje i dati im poticaj, predavati im znanje i iskustvo jer mnogi imaju izuzetan talent, a i volju da napreduju. To me jako raduje, a u konačnici i naše je poslanje prenijeti znanje mlađima jer i ono što smo mi naučili, naučili smo od naših starih. Jedan takav mladi talent je i Branko Medak. On je, ja volim reći, mladi rasni tenor, tenorski biser izuzetnog lijepog lirskog tenorskog glasa. Radost mi je što mi je Denis Batinović Pekma predložio ovu suradnju na pjesmi ‘Jutro jutra mog’ koja ima predivnu melodiju i tekst. Pred Brankom je velika glazbena karijera i sretan sam što sam dio njegovog puta.”dodaje Spalato.

More in pop!mix/scena

To Top