Connect with us

POP!MIX

Bojan uz “Plavi mjesec” zaplovio novim glazbenim smjerom

pop!mix/news

Bojan uz “Plavi mjesec” zaplovio novim glazbenim smjerom

‘Plavi mjesec’ pokazuje novi put! 

Nakon ljetnog hita ‘Zadnja stanica’, dueta s američkom Istrijankom Ashley Colburn, Bojan Jambrošić predstavlja novi singl ‘Plavi mjesec’!

Novom pjesmom predstavlja i novi smjer u svom glazbenom stvaralaštvu. Snimio je pjesmu sasvim drugačiju od svega dosad, okrenuo se modernijem zvuku i široj publici. Na prijedlog diskografa Bojan je započeo suradnju s mladim Zadraninom Luigijem Kotlarom poznatijim i kao DJ Alvize, koji je Bojanov glas uveo u klupski zvuk.

Uz glazbu, DJ Alvize potpisuje aranžman i produkciju, a autor teksta ove moderne ljubavne pjesme je svestrani Miki Solus s kojim Bojan također prvi puta surađuje.

Sve što je novo Bojan voli. Uvijek je spreman na izazove što je već puno puta i pokazao. Sudjelovao je u raznim televizijskim showovima pa je tako svoje plesačko umijeće pokazao u Plesu sa zvijezdama, talent za transformacije u Tvoje lice zvuči poznato, a ulogu mentora u Zvijezde pjevaju. Uz to, nastupa u kazalištu, režira mjuzikle, sinkronizira animirane filmove, konstantno istražuje nove mogućnosti i pomiče vlastite granice.

Bojan se svemu prirodno prilagođava, svestran je i uspješan u svemu što radi i glazbeno besprijekorno interpretira aposlutno svaki žanr, od tradicionalne kajkavske glazbe do modernog popa kojeg prezentira ‘Plavim mjesecom’.

Ova je pjesma nešto što je Bojan odradio s posebnim guštom, želio je pjesmu u kojoj će se moći slobodno vokalno izraziti, koja je spremna za puštanje u klubu i s kojom se može obratiti i mlađoj publici. Sloboda koju je imao omogućila mu je da na snimanju pruži jednu od njegovih najboljih vokalnih izvedbi, a o ovoj zanimljivoj suradnji Bojan kaže:

 “Uvijek u životu volim izazove i isprobavati nove stvari. Tako je i ideja da napravim klupsku pjesmu za mene bio novi izazov koji sam rado prihvatio. Moram priznati da sam se ugodno iznenadio beatom koji je napravio Luigi i Mikijevim tekstom, tako da mi je inspiracija za pjevačku melodiju došla sama po sebi i nastala je pjesma iza koje ponosno stojim. Prve reakcije su iznimno pozitivne i dobre što je za mene više nego odličan vjetar u leđa da ovim stilom nastavim i dalje.” 

Njegov raspon glasa ovdje dolazi do punog izražaja i odlično je uklopljen u ovu ritmičnu, plesnu pjesmu stvorenu i za klupsko okruženje. Moderan zvuk i produkcija DJ Alvizea, Bojanov izniman vokal i catchy tekst Mikiija Solusa zaokruženi su u odličnu pjesmu koja će osvojiti radijski eter i publiku!

~~~~~

glazba, produkcija, aranžman | DJ Alvize (Luigi Kotlar)

tekst | Miki Solus

saksofon | Ante Valčić

snimatelj | Saša Welles

produkcija i montaža | Electro Mars

More in pop!mix/news

To Top