Connect with us

POP!MIX

BOA predstavila novi video – “Za vezu je potrebno dvoje” (Live @ Tvornica)

pop!mix/scena

BOA predstavila novi video – “Za vezu je potrebno dvoje” (Live @ Tvornica)

Nakon dva službena spota za kultnu pjesmu „Tako lijepa”  i velikog hita grupe Boa „Stup od soli” , stiže i treći spot za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje” , koji je snimljen na velikom koncertu u Tvornici kulture prije skoro godinu dana.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč – vokal, Zvonimir Bučević Buć – bas, Slavko Remenarić – gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić – klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere

„Pogledajte premijerno video, snimljen live u Tvornici prošle godine na slavljeničkom koncertu, za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje”. To je inače zabilježeno na CD-u i Blu-Rayu u izdanju Menarta. Svoju premijeru pjesma je doživjela na albumu „Govor tijela” iz daleke 1983. godine koji je snimljen u Švedskoj.” – izjavili su Zvonimir Bučević Buć i Mladen Puljiz.

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa održala je slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen u audio i video formatu s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji.

Boa live koncert iz Tvornice slušajte i na Deezeru: http://www.deezer.com/hr/album/49718812

Grupu BOA pratite i na službenoj Facebook stranici!

More in pop!mix/scena

To Top