Connect with us

POP!MIX

Begini #OdSobeDoSobe sviraju iz čak 4 grada!

pop!mix/news

Begini #OdSobeDoSobe sviraju iz čak 4 grada!

Ove srijede iz čak 4 sobe u 4 različita grada stižu nam Begini! 

I oni su vrlo rado podržali projekt #OdSobeDoSobe kao nastavak inicijative #OstaniDoma. Danas u 18h budite na YouTube kanalu Unisona ili na webu stranicama partnera te  pogledajte i poslušajte 3 pjesme koje su nam pripremili – Dolazi trideseta, Za sve moje bivše i Bolje biti pijan nego star. 

Begini su na pozornici već 18 godina, a njihov zadnji album – „Za sve moje bivše”, bio je najprodavaniji album godine. Iako kao i svi hrvatski glazbenici čekaju dan kada će opet zasvirati na pozornici pred svojim fanovima, prilagodili su se vremenima i iz svojih domova i soba snimili mini koncert kako bi poslali poruku svima o važnosti ostajanja u našim domovima.

Uz Begine, do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Tončija Huljića, Vatre, Franke, Šime Jovanovca, Tomislava Golubana & Ivice Kostelića, Gorana Karana, Luke Nižetića i drugih. Cijeli projekt započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list kako bi nam svima uljepšali vremena u kojima smo se našli.

****

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  Projekt #OdSobeDoSobe podržavaju i drugi medijski partneri tako da Begine i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave. 

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top