Connect with us

POP!MIX

Bebekov koncert u Rijeci premješta se na novi datum koji će biti objavljen uskoro

(Foto: Goran Berović)

pop!mix/news

Bebekov koncert u Rijeci premješta se na novi datum koji će biti objavljen uskoro

Zbog tehničkih razloga koncert Željka Bebeka, koji je bio zakazan za 24.studenog, premješta se na novi datum. Novi termin će uskoro biti najavljen u medijima. Tako će i riječki Bebekovi fanovi moći uživati u koncertnom spektaklu koji se održava u sklopu turneje “Ono nešto naše 2018”. Vrhunski glazbeni događaji u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Beogradu, rasprodane dvorane te tisuće oduševljenih fanova na koncertima, jamac su vrhunske zabave koje će Željko Bebek i u nastavku turneje prirediti svojim obožavateljima.

Ovog petka će Željko Bebek nastupiti u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a koncert u Rijeci zadnji je u sklopu turneje “Ono nešto naše 2018”.

„Ova turneja je zaista nešto posebno, nešto čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika  je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije što sam doživio u Zagrebu, Zadru i Splitu, a ne sumnjam da će biti isto i u Rijeci” , dojmovi su Željka Bebeka o samoj turneji.

Rijeka te Istra i okolica imat će priliku doživjeti nezaboravan susret s glazbenom legendom ovih prostora čija zarazna energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za sve one koji su već kupili ulaznicu za koncert u Rijeci 24. studenog, ista će vrijediti i za novi termin kojeg će uskoro biti objavljen, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu ulaznice vratiti do 10. prosinca na istim mjestima gdje su ih kupili. 

More in pop!mix/news

To Top