Connect with us

POP!MIX

Balašević se vraća u pulsku Arenu

pop!mix/najave

Balašević se vraća u pulsku Arenu

Jednaod najvećih kantautora regije, vječni romantičar Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama. Nakon tri godine, Balašević se ovog ljeta vraća u pulsku Arenu i to u subotu, 17. kolovoza 2019. u 21 sat.

Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, Balašević će zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom, kao i 2016., kada je Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a koncert rasprodan.

Balašević za sebe voli reći: “Ja sam idealan gost. Dolazim rijetko i ostajem kratko”. Sudeći po rasprodanim kocertima i brzinom kojom se kupuju ulaznice za njegove koncerte u Hrvatskoj, jedan je od onih glazbenika kojeg publika uistinu željno iščekuje.

Prisutne u Areni Pula, 17. kolovoza očekuje večer ispunjena najljepšim stihovima uz miris mora i svjetlo zvijezda. Ulaznice za koncert u Puli su u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshop.hr/hronline te na prodajnim mjestima Tisak Media centara Activa travel Pula, Contineo Pazin, Tur. agencija Damir Umag i tako dalje. Cijena ulaznice iznosi 160 kuna za parter i 200 kuna za tribinu, koja prima 1900 mjesta.

More in pop!mix/najave

To Top