Connect with us

POP!MIX

Ashley i Bojan proputovali Hrvatskom

Foto | Alen Tkalčec

pop!mix/news

Ashley i Bojan proputovali Hrvatskom

AshBo odnosno Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, simpatije javnosti dobili su zajedničkim nastupima u showu ‘Zvijezde pjevaju’, a stečeno iskustvo odlučili su upotpuniti duetom ‘Zadnja stanica’ autora Ivana Škunce.

Ashley je ovo bilo prvo studijsko iskustvo u kojem se snašla više nego odlično i pjesmi dala svoju vedrinu i simpatičnost. ‘Zadnja stanica’ je dobila i spot kojim su obišli sjever, jug, istok i zapad Hrvatske u samo 4 dana, pa se tako u spotu može na trenutak vidjeti Slavonija, Istra, Međimurje, Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik. A upravo je Ashley iskoristila svoje producentsko iskustvo i redateljsku palicu uzela u svoje ruke, organizirala cijelo snimanje i uz Alena Tkalčeca koji je sve snimio i montirao, osmislila cijeli spot.

“Ova pjesma i spot za nas je prvenstveno divna uspomena koja će nas podsjećati na show, divne trenutke i prijateljstvo, a ako se svidi i publici nitko sretniji od nas.” – kratko je rekao Bojan.

Ashley je ovo prvo iskustvo u produkciji video spota, a o svemu nam je simpatična Amerikanka iz Brtonigle ispričala: „Na svako životno iskustvo gledam kao odličnu priliku, pa kad me Bojan pitao da napravimo duet, nisam oklijevala ni sekunde. Mislim da će ova pjesma biti jedna lijepa uspomena. U showu ‘Zvijezde pjevaju’ sam doista uživala raditi s Bojanom i shvatila koliko zapravo volim pjevanje, pogotovo s njim. Bio je odličan mentor i svašta me naučio pa je sada tako prirodno nastupati s njim.

Spot smo snimali po cijeloj Hrvatskoj pa možete zamisliti koliko smo se pritom zabavljali. Htjela sam Bojanu pokazati neka od meni najdražih mjesta u Hrvatskoj, kao što su Ilok i naravno Brtonigla. Mislim da nas video odlično opisuje – bît su zabava i dobra energija, a uspjeli smo i pokazati koliko je Hrvatska, naš dom, lijepa zemlja. Ovo je prvi glazbeni video kojeg sam producirala i bilo je zabavno iskustvo raditi nešto drugačije. Iako je ovo moj prvi video spot, na svim sam lokacijama snimala već prije. Navikla sam na snimanje putopisnih emisija, a ovo je bilo nešto sasvim novo. Uvijek promoviram Hrvatsku pa sam pomislila da bi bilo lijepo da je i koncept spota takav, pokazuje ljepote diljem zemlje. Tema spota je moje putovanje Hrvatskom, a Bojan me uvijek uspije naći. Naša zadnja stanica je željeznički kolodvor na kojem me Bojan zaustavlja od odlaska iz Hrvatske. Potrgam kartu i odlučujem ostati.

Simbolika i je u tome što sam doista ostala u Hrvatskoj. S Alenom Tkalčecom, mojim snimateljem, radim više od dvije godine. Snimali smo zajedno diljem Hrvatske, u Kini, na Kosovu, Sejšelima i Keniji. Odlično surađujemo i za budućnost već imamo isplanirana mnoga putovanja, a trenutno radim na snimanju serijala novih televizijskih emisija.    

Još uvijek se smijem kad pomislim na sve priče koje ću nekad pričati unucima. Zaljubila sam se u ovu zemlju, primila nagradu Emmy za show koji sam o njoj snimila, kupila kuću i preselila, učila jezik, bila u pjevačkom showu, došla u finale i onda snimila pjesmu. Moguće je i da ću početi vrištati kad ju čujem na radiju, jako sam uzbuđena! Život je samo takvo putovanje i doista uživam u vožnji! Jedva čekam da se svi počnu voziti sa spuštenim prozorima i ovo ljeto pjevaju zajedno s AshBo!“

Bojan i Ashley zajedno su napravili simpatičnu pjesmu, pretočili ju u odličan video spot i nastavljaju dalje ovo zabavno putovanje, a vi uživjate u slušanju i gledanju!

Foto | Stella Mešić

 

More in pop!mix/news

To Top