Connect with us

POP!MIX

ANTONIJA ŠOLA predstavlja novi spot “TVOJA”

pop!mix/news

ANTONIJA ŠOLA predstavlja novi spot “TVOJA”

Pjevačica i autorica brojnih domaćih hitova, Antonija ŠŠola, odlučila je svoju publiku razveseliti s novom baladom ‘Tvoja’ koju krasi njen autorski potpis. Pjesma je to koja je nastala u jednom dahu, a u svojim pjesmama Antonija često otkriva poneššto o sebi, no tko je inspiracija njenih pjesama možžemo samo nagađati. Istoimeni spot potpisuje Igor Vignjević u kojem je Antonija zabljesnula u kreacijama Vesne Spose. Spot je sniman u bajkovitoj kristalnoj dvorani Grand hotela u Rogašškoj Slatini, nekadaššnjoj Ferdinandovoj dvorani u kojoj je koncertirao 1846. Franz Listz povodom posjeta cara Ferdinanda, a 1910. godine car Franz Joseph I proslavio rođendan.

Singl ‘Tvoja’ kao i Antonijni prethodni singlovi naći će se njenom novom albumu koji je u pripremi za proljeće 2018. godine, a do tada će Antonija i dalje raditi na novim pjesama za etablirane domaće zvijezde i one mlade koji tek kroče u svijet glazbe. Nedavno je sudjelovala na Međunarodnoj autorskoj kreativnoj konferenciji u organizaciji HDS ZAMP-a kao jedna od govornica na panelu na temu žžene u glazbi ‘Ružž na mikrofonu’ gdje je kao kantautorica, ali i magistra sociologije i hrvatske kulture govorila o žživotu glazbenice iz vlastitog iskustva, o ograničenjima ali i prednostima sa kojima se kao žžena u glazbi i na sceni svakodnevno susreće, a najveću je podrššku, ističe je dobila upravo od mušških kolega.

‘Pjesma ‘Tvoja’ je upravo o onome o čemu na kraju dana svaka žžena žžudi, a to je ljubav i pripadnost, danas kad su žžene samostalne i uspješšne, karijeristice, ali i supermame, kada sve stane – na kraju dana: bitna je ljubav’, objasnila je Antonija.

More in pop!mix/news

To Top