Connect with us

POP!MIX

Antonija Šola i Mario Roth imaju hit veljače

pop!mix/news

Antonija Šola i Mario Roth imaju hit veljače

Antonija Šola i Mario Roth imaju hit veljače

Cijena prave ljubavi finalist ovogodišnje Cesarice

Cijena prave ljubavi, pjesma koju su uoči Valentinova snimili Antonija Šola i Mario Roth, odabrana je za hit mjeseca veljače prema glasovima publike te ulazi u finale za ovogodišnju Cesaricu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike.

Zahvaljujući glasovima publike koja je odabrala hit veljače, za prestižnu titulu hita godine nominirana je Cijena prave ljubavi, koju autorski potpisuje Antonija Šola, a za aranžman su zaslužni Dragan Brnas i Miljenko Pušić. Cijena prave ljubavi ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. “To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.”, rekla je Antonija Šola.

Antonija Šola je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala Cijenu prave ljubavi samo je njega mogla zamisliti u duetu. Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato su ju poklonili svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo, a publika je to i prepoznala.

Cesarica – nagrada publike za hit godine, održava se već četvrtu godinu za redom, a utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison koji ima za cilj dodatnu promociju hrvatske pjesme, autora i izvođača. U konkurenciji za mjesečni hit veljače, osim Cijene prave ljubavi, bile su i Nasloni se Matije Cveka i Matije Dedića, pjesma Ratujem s tugom Nine Badrić, pjesma Sveto pismo koju izvodi Jelena Rozga i pjesma Teret Jacquesa Houdeka.

More in pop!mix/news

To Top