Pratite POP!MIX

POP!MIX

Ana Opačak predstavlja novi singl – “Ljubav”

pop!mix/news

Ana Opačak predstavlja novi singl – “Ljubav”

Odlična mlada splitska glazbenica Ana Opačak predstavlja svoj novi singl “Ljubav”. Riječ je o pomalo netipičnoj ljubavnoj pjesmi, za koju je glazbu i tekst napisala Ines Prajo, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. S pjesmom “Ljubav” Ana će nastupiti na ovogodišnjem, šezdeset i petom izdanju Zagrebačkog festivala, koji će se održati u petak, 26. siječnja u dvorani “Kornati” (City Plaza Zagreb), uz izravan prijenos na HRT-u.

“Usprkos naslovu rekla bih da “Ljubav” zapravo uopće nije ljubavna pjesma. Osim naslova, ni po čemu drugom ne odgovara onom što smatramo tipičnim za ljubavnu pjesmu – nema protagonista, ljubavne priče, sretne ili nesretne, uzvraćene ili neuzvraćene ljubavi. Ovdje je riječ o ljubavi kao sirovoj emociji ogoljenoj do srži koja te, kad ti se dogodi, potpuno obuzme i zarobi. ” – kaže Ana Opačak o singlu “Ljubav”.

Anu Opačak je šira javnost upoznala u prvoj sezoni „The Voicea”, a od tada je nanizala uspješne nastupe na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, Melodijama hrvatskog juga, Večerima dalmatinske šansone itd. Objavila je uspješne singlove  „Sve što ostaje”, „Na kraju dana”, „Bam bam” i “Daj sad opet”,  a ono po čemu ćete uvijek prepoznati Anin vokal je šarm šansone koji se proteže specifičnom interpretacijom ove lijepe Splićanke, iza čije krhkosti se skriva veliki glazbeni talent.

Više iz rubrike pop!mix/news

Na vrh