Connect with us

POP!MIX

Ana Opačak predstavlja novi singl – “Ljubav”

pop!mix/news

Ana Opačak predstavlja novi singl – “Ljubav”

Odlična mlada splitska glazbenica Ana Opačak predstavlja svoj novi singl “Ljubav”. Riječ je o pomalo netipičnoj ljubavnoj pjesmi, za koju je glazbu i tekst napisala Ines Prajo, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. S pjesmom “Ljubav” Ana će nastupiti na ovogodišnjem, šezdeset i petom izdanju Zagrebačkog festivala, koji će se održati u petak, 26. siječnja u dvorani “Kornati” (City Plaza Zagreb), uz izravan prijenos na HRT-u.

“Usprkos naslovu rekla bih da “Ljubav” zapravo uopće nije ljubavna pjesma. Osim naslova, ni po čemu drugom ne odgovara onom što smatramo tipičnim za ljubavnu pjesmu – nema protagonista, ljubavne priče, sretne ili nesretne, uzvraćene ili neuzvraćene ljubavi. Ovdje je riječ o ljubavi kao sirovoj emociji ogoljenoj do srži koja te, kad ti se dogodi, potpuno obuzme i zarobi. ” – kaže Ana Opačak o singlu “Ljubav”.

Anu Opačak je šira javnost upoznala u prvoj sezoni „The Voicea”, a od tada je nanizala uspješne nastupe na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, Melodijama hrvatskog juga, Večerima dalmatinske šansone itd. Objavila je uspješne singlove  „Sve što ostaje”, „Na kraju dana”, „Bam bam” i “Daj sad opet”,  a ono po čemu ćete uvijek prepoznati Anin vokal je šarm šansone koji se proteže specifičnom interpretacijom ove lijepe Splićanke, iza čije krhkosti se skriva veliki glazbeni talent.

More in pop!mix/news

To Top