Connect with us

POP!MIX

Amir Kazić Leo u Poreču i Puli snimio video spot za pjesmu “Reci nešto, al’ ne šuti više”

pop!mix/scena

Amir Kazić Leo u Poreču i Puli snimio video spot za pjesmu “Reci nešto, al’ ne šuti više”

“Reci nešto, al’ ne šuti više” novi je singl i video spot pjevača vrhunskog glasa Amira Kazića Lea. Autor glazbe je upravo Leo, tekst je napisao Fayo, a aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević. Video spot je sniman u Vili Raush u Poreču i u Domu branitelja Puli u režiji i montaži Katje Restović koja potpisuje i scenarij. Spot govori o usamljenosti glazbenika koji svoju sreću, iako slavan i uspješan, ne pronalazi u ljubavi.
“Snimanje je bilo vrlo zahtjevno, ali rezultati su odlični. To mogu zahvaliti dobroj pripremi snimanja, sjajnim suradnicima te izvrsnom izvođaču i mom dragom prijatelju Leu s kojim ovo naravno nije prva suradnja.”, rekla je Restović.

Snimateljska ekipa je i ovog puta Rose art, a za kamerom je bio Josip Pino Ružić uz asistenta Marina Brkljače, dok je make up radila Terezija Ruzić. Organizator snimanja bio je Fabris Radin koji je uz svoju plesnu partnericu Dariu Udossi uprizorio još neke uloge u spotu. Fotografi koji su sudjelovali u snimanju spota kao glumci su Nenad Šimunović i Danilo Pavletić.

Leo s ovom pjesmom pokazuje kako je njegov vokal idealan i za brze, ali i za emotivne izvedbe, stoga i ne čude epiteti mnogih obožavateljica o Leu kao šarmantnom zavodniku.

Sve aktivnosti Lea pratite i na njegovim službenim društvenim mrežama:

FB: https://www.facebook.com/LeoAmirKazic
Instagram: https://www.instagram.com/amirkazicleo

More in pop!mix/scena

To Top