Connect with us

POP!MIX

Alya – zvijezda iz susjedstva novu pjesmu predstavit će u Šibeniku

pop!mix/news

Alya – zvijezda iz susjedstva novu pjesmu predstavit će u Šibeniku

Foto: Tanja Zrinski

Alya – zvijezda iz susjedstva novu pjesmu predstavit će u Šibeniku

Nakon pravog ljetnog hita ‘Sedam dana na moru’ s kojim se predstavila domaćoj publici na CMC festivalu u Vodicama, atraktivna slovenska pjevačica Alya predstavlja svoju novu pjesmu na hrvatskom jeziku ‘Ili s tobom ili sama’.

S drugim singlom Alya će i uživo nastupiti na 22. večerima dalmatinske šansone, 17. kolovoza u Šibeniku. ‘Ili s tobom ili sama’ pjesma je s kojom Alya nastavlja hrvatsku suradnju s našim uvaženim tekstopiscemNenadom Ninčevićem dok glazbu potpisuje njezin dugogodišnji kolega i suradnik, slovenski producentRaay.

„Jako mi je drago da ću baš tu pjesmu, koja govori da je samo jedna ljubav prava, prvi put uživo otpjevati na šibenskim Večerima dalmatinske šansone. Veselim se nastupu i novoj pjesmi na hrvatskom jeziku. Već nakon ‘Sedam dana na moru’ sam dobila pozitivne reakcije i publike i radijskih kolega što je samo dodatni poticaj za nove pjesme i suradnje.“ – rekla je Alya.

Nakon veselog ljetnog hita, uživajte u laganoj, ljubavnoj pjesmi ‘Ili s tobom ili sama‘. Pjesmu možete poslušati na Deezeru: ALYA – “ILI S TOBOM ILI SAMA”

 

More in pop!mix/news

To Top