Connect with us

POP!MIX

Alex Ognjena se zapalila na snimanju spota

(foto: Dallas Records promo)

pop!mix/news

Alex Ognjena se zapalila na snimanju spota

Ljeto je počelo i već godinama na hrvatskoj glazbenoj sceni znamo kako će se stvari odvijati, no ova kantautorica nas opet nekako uspijeva iznenaditi. Novi singl “Od Jadrana do Tunisa”, a vjerujemo i novi ljetni hit, posvetila je svim ljudima koji ljeto provode radeći, ali i onima koji odlaze u dugove da bi se okupali u moru i objavili slike na društvenim mrežama. Spot u kojem je možemo vidjeti kako vozi bager, brusi i vari s minimalnom zaštitnom opremom, pravo je iznenađenje, a zamalo  je rezultiralo nesrećom.

“Od pjevačica se očekuje da u ljetnoj pjesmi imaju što manje odjeće i što više parnih rima. No željela sam iskoristiti priliku da ljetni singl posvetim ljudima, radnicima, onima koji ne žive lažne glamurozne živote nego zasukanih rukava se znoje i preživljavaju. I zato za spot nisam htjela snimati druge ljude kako rade nego sam sama učila u radioni od majstora kako izgleda njihova svakodnevica i željela raditi isto što i oni. Ali kako sam za pjesmu pripremila određenu odjeću koja je potpuno neprimjerena takvoj vrsti posla u više navrata morali su intervenirati aparatom za gašenje požara jer su mi se kosa i odjeća zapalile. Tada sam stvarno bila, kako mi ime kaže, Ognjena.”– kaže nam kroz smijeh hrabra Alex i dodaje:

“Melodija za pjesmu ‘Od Jadrana do Tunisa’ vrlo je lagana i poziva na ples pa se nadam da će se ljudima svidjeti. I radnicima i neradnicima!”

Spot je snimao već provjeren tim AVS Broadcast pod vodstvom Marija Krište. Tekst je napisala sama, a glazbu sa Zvonimirom Dusperom koji je također zaslužan i za aranžman i produkciju ove nove, drugačije ljetne pjesme pod etiketom Dallas Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top