Connect with us

POP!MIX

Alex Ognjena – božićna pjesma s humanitarnom porukom

Foto | Tomislav Franjić 

pop!mix/news

Alex Ognjena – božićna pjesma s humanitarnom porukom

Gotovo da ne postoji osoba koja, kada se spomene Božić, ne pomisli na obitelj. I dok eterom slušamo vesele pjesmice koje dosta bezbrižno i lakomisleno govore o blagdanima, Alex Ognjena napisala je pjesmu o onima o kojima brine cijele godine – a to su djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

“Nažalost, već godinama svjedočim tome kako u doba blagdana mnogo ljudi doniraju stvari domovima za nezbrinutu djecu, što je lijepo, no ostatak godine malo tko ih se sjeti. Ovo je prva pjesma za koju nisam snimala spot jer sam odlučila da taj novac, ali i apsolutno sav prihod od ove pjesme ide dječjim domovima Hrvatske, ali van grada Zagreba – jer sam svjedok da je kod njih situacija najkritičnija. Iako je melodija pjesme lagana, a ritam i glas nježni, nadam se da će publika shvatiti dublju priču koja stoji iza nje, a to je da je njima pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić.”, poručuje svima Alex Ognjena.  

Tekst i glazbu potpisuje Alex Ognjena, a u glazbi joj se pridružio Silvio Pasarić (SIPA MUSIC), koji je ujedno zaslužan i za aranžman pjesme.

Foto | Tomislav Franjić

More in pop!mix/news

To Top