Connect with us

POP!MIX

Album “Život nije siv” Mije Dimšić već je 100 tjedana na HR Top 40 listi

pop!mix/scena

Album “Život nije siv” Mije Dimšić već je 100 tjedana na HR Top 40 listi

Album “Život nije siv” Mije Dimšić već je 100 tjedana na HR Top 40 listi

Iako je debitantski studijski album Mije Dimšić “Život nije siv” objavljen 2017. godine, a njezin prvi singl “Budi mi blizu” dvije godine ranije, ova osječka kantautorica ne prestaje oduševljavati i dosegla je 100. tjedan boravka na HR Top 40 listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Često je ovaj album bio i na samom vrhu, a 2018. godine dobitnik je čak pet Porina (Album godine, Najbolji album pop glazbe, Najbolja produkcija, Najbolje likovno oblikovanje i Pjesma godine – “Bezimeni”).  Iste godine osvojila je i Porin za najbolji album duhovne glazbe (“Božićno jutro”), a najvažnija glazbena nagrada nije ju zaobišla i ove godine te je spot za pjesmu “Snježna ulica (Winter Wonderland)”, kojeg je režirao Marko Zeljković Zelja, nominiran u kategoriji Najbolji video broj.

Početak 2019. godine obilježen je radom na novom studijskom albumu koji je najavljen potpuno novom pjesmom i spotom “Ovaj grad”, a koja je ovoga tjedna na prvom mjestu HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u hrvatskom radijom eteru i već je šest tjedana na listi.

Mia Dimšić definitivno živi svoj san, ovo je samo početak onoga što slijedi, a to je ispisivanje najvažnijih stranica hrvatske glazbene povijesti. Mia je zvijezda koja sja i koja će uvijek svojom glazbom svačiji život ispuniti šarenilom.

More in pop!mix/scena

To Top