Connect with us

POP!MIX

“Ako voliš ovu ženu” deset tjedana na vrhu HR Top 40

pop!mix/news

“Ako voliš ovu ženu” deset tjedana na vrhu HR Top 40

Nesumnjivo najveći hit ove godine “Ako voliš ovu ženu”, duet Željka Bebeka i Olivera punih deset tjedana suvereno drži prvo mjesto nacionalne top liste najemitiranijih domaćih singlova, HR Top 40.

Još uvijek aktualni singl najavio je novi studijski album Željka Bebeka “Ono nešto naše” nedavno objavljen i na vinilu. “Ono nešto naše” sadrži deset pjesama, a uz hitove “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama”, “Ako voliš ovu ženu” vinilu je dodan još jedan veliki Bebekov hit – “Gdje sam bio” u novoj verziji. Ovaj album najprodavaniji je domaći album ove godine koji u većini autorski potpisuje Branimir Mihaljević, ujedno i glazbeni producent cijelog albuma.

Uspjeh singlova koji su prethodili ovom albumu kao i onih koji su pratili njegov izlazak odličan su uvod u regionalnu turneju “Ono nešto naše” koja započinje u Zagrebu na Dan žena, 8. ožujka u Ciboni. Uslijedit će koncerti u Osijeku 16.3. (Gradski vrt) i u Splitu, 24.3. (dvorana Gripe), a potom i u cijeloj regiji. Bit će to prilika da legendarni pjevač napravi presjek svog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa u kojem će se naći i neizostavni hitovi Bijelog dugmeta s kojim je Bebek snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend, gudačku sekciju, svojom energijom i prepoznatljivim vokalom, sigurni smo, nikog neće ostaviti ravnodušnim.

More in pop!mix/news

To Top