Connect with us

POP!MIX

Vikend zabavljanje uz synth pop i hardcore punk u dvorištu Medike, 23. i 24. 7.

pop!mix/news

Vikend zabavljanje uz synth pop i hardcore punk u dvorištu Medike, 23. i 24. 7.

Promo

Vikend zabavljanje uz synth pop i hardcore punk u dvorištu Medike, 23. i 24. 7.

Vikend zabavljanje je Attackov ljetni program prepun kulturno-zabavnih događanja koja će tijekom ljetnih mjeseci uveseljavati sve prisutne na otvorenom u dvorištu Medike.

Petak 23.7. nam u Dvorište dolazi nakon jako dugo vremena Dj Ivan Krželj čiji program Muzikfantastique i dalje neumorno pokriva plesnu stranu rock glazbe. Iz mraka 80′-tih se rodio synthpop ili synthwave čijem revivalu svjedočimo ovih dana. Ivan će nas povesti na putovanje u prošlost s osvrtom na sadašnjost!
Ulaz je besplatan, a svirka počinje u 20.00 h.
Subota 24.7. je rezervirana za hardcore punkere koji svoj punk vole obojati dubom, njujorškim hardcoreom i epskim crustom. Sve ovo, i mnogo više od toga Vas čeka na dvorišnoj punk zavrzlami uz legnedarne goste iz Londona Inner Terrestrials, slovenske Natt te lokalne heroje/ice Sentence. Početak je u 20.00 h, a cijena ulaznice 45 kn.

Na svojoj kraćoj mediteranskoj turneji, Inner Terrestrials su posjetili šibenske festivale, no ekipa Medika tvrdi da su ih jednostavno morali dovući u svoju bazu, koja voli spoj duba i punka, politike i aktivizma u jednoj priči. Njihov je put od samoga početka vezan uz skvotersku zajednicu, antifašizam, pravo na pobunu. Njihovi tekstovi su lirička municija za sve one koji misle da je punk i dalje samo “mjuza bez sadržaja”. Upravo su izdali novi LP „Heart of the free”, a iskru slobode će po prvi puta zapaliti u dvorištu Medike. Sentence predstavljaju dobar stari herojski hardcore uz godine staža i veterane scene koji i kroz ovaj projekt donose pozitivan pristup u razradi starih ideja, a večer će otvoriti Natt, mladi bend i prijatelji iz Metelkove.

Satnica:
Ulaz: 19.00
Natt: 20.00 – 20.30
Sentence: 20.45 – 21.15
Inner Terrestrials: 21.30 – 22.30

Organizacija:
Vikend zabavljanje: ljeto u dvorištu Medike

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top