Connect with us

POP!MIX

Vanna novim singlom osvojila srca publike i najavila veliki koncert povodom 30 godina karijere!

pop!mix/news

Vanna novim singlom osvojila srca publike i najavila veliki koncert povodom 30 godina karijere!

Foto: Sanja Agić

Vanna novim singlom osvojila srca publike i najavila veliki koncert povodom 30 godina karijere!

Vannin singl “Pjesma o tebi” posljednjih je tjedana pokorio sve domaće top liste, a već je neko vrijeme i na prvom mjestu službene top liste najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma se našla između ostalog i u konkurenciji za Hit listopada nagrade Cesarica.

“Pjesma o tebi” još je jedna od uspješnica proizašlih iz radionice Gorana Kovačića, a glazbu i tekst za singl potpisuje upravo Vanna. Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora ove godine obilježava i 30 godina glazbene karijere, a veliki jubilej Vanna će proslaviti i sa svojim obožavateljima.

Vanna će tako prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni 5. veljače sljedeće godine, a za koncert se već neko vrijeme priprema te mu se jako veseli. Pjevačica je najavila pravi spektakl.

Vanna – Pjesma o tebi (Official lyrics video)
Ponudit ću najbolje od sebe. Imam osjećaj da mi sad ljudi vjeruju. Trideset godina je puno i napravit ću presjek svega što sam dosad napravila i potrudit ću se pjevati sve one pjesme koje publika voli. Odlično funkcioniram sa svojim bendom i tu energiju osjeti i publika, a što se tiče Arene, za mene su svi koncerti jednako veliki. Velik mi je bio i koncert u ‘Dnevnom boravku’ jer se stvorila jedna fenomenalna atmosfera. Ne krijem zadovoljstvo ni što su moje autorske pjesme tako dobro primljene. Mame mi često šalju videa u kojima njihova djeca pjevaju pjesmu Puna memorija. Pomislim kako je to lijepo što će im baš ta pjesma značiti jednog dana kad odrastu“, istaknula je Vanna.

Vanna novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera.

Za koncert u Areni pripremila je brojna iznenađenja, a hitovi “Ako je vrijedilo išta”, “Puna memorija”, “Kao da me nema” i “Loš trenutak” samo su neke od pjesama kojima je osvojila publiku i koji će se naći na njezinu repertoaru u Areni.

Ulaznice za Vannin veliki koncert možete nabaviti u sustavu Eventim.

More in pop!mix/news

To Top