Connect with us

POP!MIX

U prodaji je vinilno izdanje albuma “Bye bye Saturn” Maje Posavec! Pogledajte spot za istoimeni singl

pop!mix/news

U prodaji je vinilno izdanje albuma “Bye bye Saturn” Maje Posavec! Pogledajte spot za istoimeni singl

Foto: PR

U prodaji je vinilno izdanje albuma “Bye bye Saturn” Maje Posavec! Pogledajte spot za istoimeni singl

Glazbenica i glumica Maja Posavec u travnju je predstavila svoj dugoočekivani studijski album “Bye bye Saturn”, a ovo unikatno glazbeno izdanje od danas je dostupno i na ploči.

“Album je na digitalnim servisima izašao proljetos. Sada imamo i ploču koja je predivna.  Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Nedavno sam bila na filmskom festivalu u Karlovim Varyma na premijeri filma ‘Zbornica’, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag.”, ispričala je Maja.


Foto: Vesna Zednik
Vinilno izdanje albuma prati i spot za istoimeni singl “Bye bye Saturn” na čije se lansiranje malo čekalo:

“Istina je da sam naprosto sam zakasnila. Bilo je hektično proljetos i nisam stigla napraviti sve planirano tako da je spot dočekao jesen. . Ipak, dobro je što spot izlazi  uz objavu ploče. Cijelu godinu izlazi taj Saturn, i ne prestaje se pozdravljati s manjim ili većim preprekama i odgađanjima . To je sve u njegovom stilu, i zato još koji puta ‘Bye Bye Saturn’ , ali on odlazi kad dođe vrijeme, i ni minutu prije, mogu ja pjevati….“,otkrila je Maja te nastavila:

Spot smo snimali smo u kazalištu Trešnja, po zamisli Tomislava Šobana, snimatelj Damian Nenadić, majstor svjetla Martin Šatović te vizažist Pavao Kantor i ja. Kasnije je u montaži čudo napravila Ivana Perčinlić. Odlični suradnici i kolege kojima sam zahvalana jer me podrže i kad ja skoro odustanem. Hvala i Kazalištu Trešnja, bilo je lako vratiti se na scenu na kojoj sam toliko puta igrala jednu od najdražih predstava Vis Životinje.”

Ploča “Bye bye Saturn” u prodaji je dostupna po cijeni od 149 kuna u Aquarius Music Shopu, u svim boljim glazbenim trgovinama i na www.cedeterija.com.

Koncertna promocija albuma koja trebala se održati 14. studenog u zagrebačkoj Laubi odgođena je na 30. siječnja, a ulaznice su dostupne u sustavu Entrio. Više informacija potražite na Facebook eventu.

Maja Posavec – Bye bye Saturn

More in pop!mix/news

To Top