Connect with us

POP!MIX

Tko će osvojiti Kartu do budućnosti?

pop!mix/news

Tko će osvojiti Kartu do budućnosti?

Tko će osvojiti Kartu do budućnosti?

Fanovi Opće Opasnosti imaju priliku pomoći pri odabiru posebnog gosta koncerta u Domu sportova!

Opća Opasnost će 16. studenog održati veliku koncertnu promociju albuma “Karta do prošlosti”, a kao poseban gost prije njih će na pozornici Doma sportova zasvirati pobjednik natječaja “Karta do budućnosti”!

Karta do budućnosti” je respektabilni natječaj kojeg organiziraju Opća Opasnost, INA i Croatia Records, a pobjednika uz nastup u Domu sportova očekuje i objavljivanje službenog singla te ekskluzivan diskografski ugovor s Croatia Recordsom. Prijave na natječaj zaključene su protekle nedjelje, a tri benda publika će svojim glasovima plasirati u finalnu večer koja će se 16. listopada održati u Hard Placeu, a gdje će stručna komisija proglasiti pobjednika.

Deset izvođača koji su ušli u drugi krug natječaja s javnim internetskim glasovanjem, abecednim redom su: Autoput, Bogunov, Captain Morgan’s Revenge, Divan, Fakmanda, Kali Lago, Kontraefekt, Magnar, Sillycons i Stonetribe.

Iz benda AUTOPUT poručuju da žele zadržati onaj pravi svirački i stvaralački duh te žele da njihova glazba pobudi radost i sreću notama koje dopiru do ušiju publike, a dobar glas o natječaju došao je i do susjednih zemalja pa su se tako u odabranih 10 bendova našla i tri benda iz Slovenije i BiH. Slovenska grupa BOGUNOV orijentirana je na rock glazbu, no nije im strano iznenaditi publiku s elementima bluesa, novog vala, folka pa čak i šansone. Brojnim nastupima po Sloveniji već se može pohvaliti hard rock bend CAPTAIN MORGAN’S REVENGE koji smatraju da je došlo pravo vrijeme da se predstave i hrvatskoj publici. Iz susjedne BiH prijavio se pop&rock bend DIVAN čiji članovi tvrde da na koncertima proizvode energiju s kojom mogu napajati jedan stambeni blok. FAKMANDA je autorski bend iz Zagreba koji želi pokazati kako i cure znaju odsvirati solažu i smisliti masni riff. Akustični sastav KALI LAGO natječaj je malo začinio pjesmom s gostujućim rap glazbenikom, dok s druge strane KONTRAEFEKT sve rade samostalno – od teksta i aranžmana preko produkcije do dizajna i videa. Iako su orijentirani na rock, ekipa iz benda MAGNAR ne fokusira se na jedan žanr već glazbu stvaraju kombinacijom različitih glazbenih utjecaja. Alternativni rock bend SILLYCONS iza sebe već ima niz nastupa i album kojeg su objavili samostalno, a i žestoki grunge-rock trio STONETRIBE već ima planove za budućnost: odraditi što više nastupa te uskoro ući u studio.

Koja će tri benda ući u finalnu večer i predstaviti se uživo pred stručnim žirijem? Odlučit će publika.

Javno internetsko glasovanje traje od 20. rujna do 5. listopada 2019. godine, a odvija se putem Inine Facebook platforme: https://www.facebook.com/INA.Hrvatska/ 

“Jako smo sretni što smo zaprimili veliki broj prijava i drago nam je što su bendovi prepoznali ovaj natječaj kao priliku za svoju kartu do budućnosti. Veseli nas što u suradnji s Inom i Croatia Recordsom nekome možemo pružiti ovu priliku da krene sa startne pozicije koju mi nismo imali. Vjerujemo kako će ovo nekome pomoći i da će u skoroj budućnosti ostaviti trag na sceni.– poručuje ekipa iz benda, a uz dobre želje svim natjecateljima pozivaju publiku da se i oni aktivno uključe te svojim glasom pomognu svojem favoritu na njihovom putu do velike pozornice i radijskih etera.

U Domu sportova Opća Opasnost će sa svojom publikom proslaviti 27 godina glazbenog staža tijekom kojeg su scenu obogatili brojnim hitovima i rock baladama. Ususret koncertu, najpoznatiji slavonski rokeri predstavili su još jednu baladu – “Sad mi reci” uz koju ide i prateća emotivna video-priča s Ornelom Višticom i Mladenom Vulićem u glavnim ulogama.

Cijena ulaznice za ovaj veliki dvoranski spektakl iznosi 80 kuna za parter i 100 kuna za tribine, dok će na dan koncerta, ako ih još bude, iznositi 100 kuna za parter te 120 kuna za tribine. Dostupne su online, kao i na svim prodajnim mjestima sustava entrio.hr te u klubu Hard Place, Rockmarku i Dirty Old Shopu.

“Veselimo se koncertu, jer znamo da će nam biti odlično! Vidimo se 16.11. u Domu sportova. Voli vas vaša Opća Opasnost!”

More in pop!mix/news

To Top