Connect with us

POP!MIX

The Ljubičanstveni predstavljaju “Libero”

pop!mix/news

The Ljubičanstveni predstavljaju “Libero”

Glazbeni sastav The Ljubičanstveni čine studijski glazbenici, profesionalci s dugogodišnjim studijskim i koncertnim iskustvom. Oni su vječiti glazbeni entuzijasti i zaljubljenici u sve glazbene žanrove, književnost i poeziju, a njihov drugi studijski album “Libero” potvrda je svega navedenog.

Glazba koju The Ljubičanstveni izvode pruža slušateljima užitak zvuka iz vremena swinga, rhythm ‘n’ bluesa i ragtimea, oni transponiraju neka prohujala glazbena vremena u sadašnjicu. Uz “Libero” The Ljubičanstvenih doživjet ćete proustovske momente, nostalgija će dolaziti u valovima, a vi ćete uz njihov zvuk i stihove otplutati na neka sretnija mjesta.

Singlovi “Friž na srcu”, “Ostaje žal” i “Pedeseta”, kao i ostatak od sveukupno 9 pjesama koje se nalaze na ovom sjajnom izdanju, potpisuju Tonći Vlaho Lazibat (tekstovi) i Igor Kotal (glazba) dok su za aranžmane zaslužni svi članovi benda, a to su još i Nikola Jarki (vokal, klavijature), Miroslav Giljanović Fiks (bas gitara), Branko Kužnar Žan (el. gitara) i Damir Ježek (truba),

Za kraj ćemo ostaviti Tonćijev stih koji najbolje zaokružuje priču oko albuma “Libero”, ali i cijelog benda: “Ostaju pjesme i melankolija u duši.”

More in pop!mix/news

To Top