Connect with us

POP!MIX

Swingers i Neda Parmać u razigranoj obradi klasika Fantoma

pop!mix/news

Swingers i Neda Parmać u razigranoj obradi klasika Fantoma

Foto: PR

Swingers i Neda Parmać u razigranoj obradi klasika Fantoma

Zašto je Neda Parmać po drugi put u životu navukla vjenčani prsten, primila čak osam bračnih ponuda, presvukla se punih dvanaest puta te kako je Vlatki Pokos ukrala Marekovićevo srce, saznat ćete u novom spotu za pjesmum “Centimetar il’ dva”.
Nakon što je ljetos suradnja grupa Swingers i Gelato Sisters urodila plodom te donijela veliki ljetni hit “Bikini”, logičan korak bila je suradnja Swingersa i Nede Parmać u pjesmi zanimljivog naziva “Centimetar il’ dva”. Sjetimo se, Neda sa svojom sestrom Sanjom participira u retro triju pod nazivom Gelato Sisters, a sladoledne seke pokrenuo je sam Mareković prije osam godina, dok se suradnja nastavila na projektima Las Vegas Show te Ivo Robić 21/21.

Pjesma “Centimetar il dva” obrada je kompozicije koju je Robertov matični band Fantomi snimio u suradnji s Vlatkom Pokos još 1993., dok je gotovo trideset godina kasnije ova vesela retro pop pjesma dobila novo ruho. Spot je sniman u salonu namještaja, a dvanaestosatno snimanje donijelo je Nedu Parmać u čak jedanaest kostima i vjenčanici, dok su tijekom spota Nedinu ruku zatražili Batman, Superman, Djed Mraz i drugi. Pjesma je dostupna na stream servisima te radio stanicama a uskoro očekujemo i opisani video spot.

I Neda I Swingersi nadaju se nastavku uspjeha singla “Bikini” a autor pjesme Robert Mareković kaže: “Pjesma je šaljiva, vesela i pozitivna, upravo ono što nam treba u ovu sivu jesen.”.
“Robert me pozvao na kavu, iskreno, nisam imala pojma o čemu se radi. Mislila sam da ima veze sa Gelato sisters obzirom da nam se BIkini tako dobro zavrtio.  Kada mi je objasnio zašto smo se našli, bez da mi je uopce pustio pjesmu sam mu već rekla može. Robert je ne sceni desetljećima, za njega imam samo poštovanje i zahvalnost jer je upravo on zaslužan za osnivanje Gelato Sister. Danas uspješno surađujemo i kao duo i kao kvartet i zbog toga sam presretna. Vjerujem da će se ‘Centimetar il dva’ zavrtiti jer ne čujemo puno takvih pjesama u eteru, vesela je, baš ono što nam treba u ovo neobično vrijeme.”, ispričala je Neda.

Pjesma “Centimetar ili dva” dostupna je na svim digitalnim servisima.

Swingers feat. Neda Parmać – Centimetar il’ dva

More in pop!mix/news

To Top