Connect with us

POP!MIX

Superseniori na 5. rođendanu utrke Rock&Run

pop!mix/news

Superseniori na 5. rođendanu utrke Rock&Run

Superseniori na 5. rođendanu utrke Rock&Run

Utrka Rock & Run u organizaciji glazbenog portala MIXER.HR slavi svoj 5. rođendan. Na ovogodišnju rođendansku utrku, u suradnji sa Zakladom “Zajednički put”, dolaze nam i Superseniori! Izdvajamo dio kotizacije i doniramo zakladi Zakladi i našim Superseniorima!

Rock & Run je utrka za sve generacije. Najmlađi natjecatelj u dosadašnjim utrkama imao je samo 11 godina, a najstariji 71 godinu. Svi su dobrodošli i pozvani da se pridruže!

5.Rock&Run
RŠC Jarun, nedjelja 16.09.2018.

SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica, a misija im je poboljšati uključivanje starijih osoba u život zajednice i na taj način smanjiti njihovu socijalnu izoliranost. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini te istovremeno, promotivnim kampanjama jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba.

Zaklada „Zajednički put” je neprofitna organizacija predana razvoju, zagovaranju i provedbi dostojanstvenog, kvalitetnog, sigurnog i aktivnog življenja, prilagođenog potrebama i sposobnostima svake pojedine starije osobe. Zaklada pruža cjelovitu pomoć i potporu osobama starije životne dobi na području grada Zagreba, a njezinim djelovanjem ostvaruje se i općekorisna svrha: unapređenje kulturnih, zdravstvenih, socijalnih i drugih društvenih djelatnosti kao i ukupnog materijalnog statusa građana. Zaklada promiče vrijednosti dobrotvornog darivanja, volonterstva i filantropije s idejom prikupljanja sredstava i njihovo usmjeravanje u socijalne servise i kulturne programe kojima je osnovni cilj poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi kao i sprečavanje zlouporabe njihove imovine te osiguravanje sigurnih životnih uvjeta u starijoj dobi. Svrha Zaklade je uslužno posredovanje donatorima koji žele svojim prilozima pridonijeti kvalitetnijem životu starijih građana grada Zagreba te razvoj resursa lokalne zajednice da mobilizira, privlači, skuplja i investira novčana sredstva za korist starijih građana grada Zagreba.

More in pop!mix/news

To Top