Connect with us

POP!MIX

Što će domaće zvijezde napraviti kad sve ovo završi?

pop!mix/news

Što će domaće zvijezde napraviti kad sve ovo završi?

Što će domaće zvijezde napraviti kad sve ovo završi?

Unison – hrvatski glazbeni savez postavio je pitanje domaćim zvijezdama što će prvo napraviti kad sve ovo završi.

Osim što naši glazbenici redovito sviraju i pjevaju u sklopu projekta #OdSobeDoSobe, prilično su kreativni i dok odgovaraju na pitanja. Karantena ne djeluje dobro na svakoga, baš zato se naši glazbenici trude uveseljavati publiku putem društvenih mreža, kako svojim glazbenim izvedbama, tako i sada emotivnim i duhovitim odgovorima.

Na pitanje što će prvo napraviti kad sve ovo završi, Saša Lozar kaže da se najviše veseli obiteljskom ručku i domaćoj juhi svoje mame, kojoj je javno obećao da joj više nikada neće reći da da joj je juha – neslana.

Maja Šuput planira napraviti feštu u restoranu i pozvati sve prijatelje na tulum, ali prije toga će posjetiti kozmetičara i frizera obzirom na to da ju, kako tvrdi, ni Face ID na telefonu više ne prepoznaje. Matija Cvek prvo će napraviti jedan dobar roštilj i party sa svima koje nije vidio zadnjih mjesec dana.

Jacques Houdek poručuje svima da budu doma i da će nakon karantene promijeniti ime! Ne planira se zvati više Jacques nego – Domagoj. Objašnjenje za taj Jacquesov potez, kao i odgovore ostalih poznatih glazbenika pogledajte u videu na YouTube kanalu Unisona koji i dalje nastavlja istraživati koji su planovi domaćih glazbenika kad sve ovo završi. Do tada #ostanitedoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top