Connect with us

POP!MIX

Stigla je nova “Roba” Banana Zvuka!

pop!mix/news

Stigla je nova “Roba” Banana Zvuka!

Foto: PR

Stigla je nova “Roba” Banana Zvuka!

Novi album Banana Zvuka stigao je na tržište, a njihova jedinstvena “Roba” napokon je spremna za konzumaciju. Album “Roba” zbir je autorskih pjesama Banana Zvuka koje su nastale kao rezultat plodonosnih suradnji unazad nekoliko godina.

“Robu” prigodno otvara naslovna pjesma u kojoj su ugostili Dedduha iz crnogorskog hip hop dua Who See, a jedan od osnivača Banana Zvuka i frontman ST!LLNESSA Ivan Yuri Jurić uspješno ostvaruje verbalnu sinergiju sa Sassjom u singlu “Kafa”. Utemeljitelj Banana Zvuka Luka Barbić vješto je složio glazbene podloge za gostovanja s Kandžijom (“OPG”) i splitskim kolegom iz TBF-a Alejuandrom Buendijom (“Pisma slobode”).

Luka i Yuri u pratnji MC Popaya, Chakke & Žana sredinom albuma serviraju “Legaliziraj”, do sad neotkriveni potencijal s albuma, a “Roba” utvrđuje svoju kvalitetu s Banana Zvuk klasicima “Samo ljubav” i “Ladovina”. Album zatvara interpretacija Ujevićeve pjesme “Pobratimstvo lica u svemiru” od strane Rade Šerbedžije koju su Banana Zvuk provukli kroz remix i time joj dali novo zvučno uprizorenje.

Splitski reggae duo poziva vas da nabavite dobru “Robu” na svim digitalnim platformama i otkrijete novu poslasticu koju predstavlja Banana Zvuk na tržištu glazbenog materijala.

Album “Roba” dostupan je na svim streaming servisima.
Glazba: Luka Barbić / Ivan Jurić
Producent: Luka Barbić
Mastering: Filip Vrtarić
Dizajn omota: Luka Duplančić
Izdavač: Aquarius Records
POPIS PJESAMA:

1. Roba feat. Dedduh Who See
2. Samo ljubav (2021 Mix)
3. Ladovina (2021 Mix)
4. Kafa feat. Sassja
5. Legaliziraj feat. Popay, Chakka & Žan Jakopač
6. OPG feat. Kandžija
7. Pisma slobode feat. Alejuandro Buendija
8. Rade Šerbedžija – Pobratimstvo lica u svemiru (Banana Zvuk remix)

More in pop!mix/news

To Top